Šta biste vi odabrali u raspravi

Koliko si pametan vidi se po tome što ne umeš da učestvuješ u mentalnom eksperimentu, bukvalisto.
Mentalni eksperiment koji dovodi osobu na to da pokaže koliko je ograničen po svojoj prirodi. Eksperiment ti je:
1. Da li ćete pokazati da ste prostak odmah.
2. Da li ćete pokazati da ste prostak onda kada nego bude prost prema vama.

Ryan Gosling Clap GIF

To je realna opservacija tvog mentalnog eksperimenta bez ikakve uvrede. Ako bežiš od činjenica ili nisi svesna kakav eksperiment predlažeš, to je potpuno drugi problem.

Da li je spam ili ne, to je pitanje za moderatore, a ne za tebe. Pročitaj definiciju spama tamo negde online, pa se vrati.

To je realna opservacija tvog mentalnog eksperimenta bez ikakve uvrede. Ako bežiš od činjenica ili nisi svesna kakav eksperiment predlažeš, to je potpuno drugi problem.

Da li je spam ili ne, to je pitanje za moderatore, a ne za tebe. Pročitaj definiciju spama tamo negde online, pa se vrati.
Bez ikakve uvrede, ti si bukvalista koji ne razume temu a onda si se uvredio jer si ispao glup (sto nije prvi put, pretpostavljam).
Na stranu sto nemas herca ni da citiras osobu kojoj odgovaras i koju "na finjaka" vredjas ali ovim si makar odgovorio na temu, cestitke.

1. Napadate prvi lično ali dozirate "udarce ispod pojasa";
2. Ne napadate prvi lično, ali u odgovor na napad, neselektivno udarate "ad hominem"?

Nema treće opcije, nema ja ne radim to. Tema je jasna - šta birate od ponuđenih opcija i ako nije problem da obrazložite.

Hvala vi.
1
Namerno izazovem lažni napad, da vidim s kim imam posla, ako "udara nisko", ili "ispod pojasa", završili smo, ako udara a da nije nisko, često pređe u prijateljstvo.

I pre nego što sam postala mod iznosila sam svoje stavove vezane za temu a nevezano za nečiji post. Ako se neko zakači i pokuša da vređa ili omalovažava, uzvratim, često i sarkazmom i ironijom. Nemam problema da svoje stavove branim svim dozvoljenim sredstvima. Ne znam koja bi to opcija bila, možda obe.

2. Ne napadate prvi lično, ali u odgovor na napad, neselektivno udarate "ad hominem"?

Nema treće opcije, nema ja ne radim to. Tema je jasna - šta birate od ponuđenih opcija i ako nije problem da obrazložite.

Hvala vi.
2, ali samo zato što ne postoji treća opcija

Inače nijedno najdraže

A zašto, pa logičnije/ispravnije/šta god mi je uzvratiti nego prvi početi. Mada najbolje nijedno nego izaći iz rasprave čim se pređe ta granica.

1
Namerno izazovem lažni napad, da vidim s kim imam posla, ako "udara nisko", ili "ispod pojasa", završili smo, ako udara a da nije nisko, često pređe u prijateljstvo.
Postoji hiljadu boljih nacina da saznas s kim imas posla, a takodje najopasniji ljudi su koji izigravaju moralne vrline, a takvi ce ti cesto "propustiti" loptu iz svojih unutrasnjih razloga (da sami sebi dokazu da su moralno superiorniji) medjutim kasnije u buducnosti mozes se gorko razocarati.

Hvala vi.
i prva i druga opcija govori da si nesigurna osoba kao i mali cuko koji laje na velikog a ovaj ga veliki samo cudno gleda.

Back