- Poruka
- 1.286
da vam neki zlotvor kidnapuje dete i trazi odredjenu sumu da biste mogli da ga vidjate dvaput nedeljno?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"kidnapuje " hm...smestio ga 7 metara nize
ja bih je 70 metara sa jakim kalibrom, al onda biigh ishao u zatvor a dete otislo u dom.
kako doakati legalnoj kidnaperki?
To ne znam , msm za te legalne to je vrv posle razvoda ili slicno ....Za ove ilegalne sto otimaju decu , samo 7 metara![]()
da vam neki zlotvor kidnapuje dete i trazi odredjenu sumu da biste mogli da ga vidjate dvaput nedeljno?
Posle razvoda dete jeste ostalo sa mnom, ali za sve sto joj se desavalo u zivotu, za najmanju sitnicu otac je bio podjednako ukljucen..
Strasno je kad sud treba da odluci koliko roditelj sme da voli svoje dete i koliko puta mesecno tu ljubav sme da podeli sa njim
Puno puta sam progutala nervozu koju mi izazove moj ex..ja njega volim jako kao prijatelja, al da se ne lazemo, ume da me iznervira sa svojim reakcijama za medalju. Al nikad nisam dozvolila da ta nervoza i nase interno nerazumevanje utice na njegov odnos sa nasim detetom i na intenzitet njihovog vidjanja
koliko zato sto je njoj potreban otac, toliko i zato sto je i ona njegovo dete..
poslednjih par godina primecujem da i nju iznervira sa reakcijsma i ponasanjem u nekim situacijama..ne dozvoljavam da im to napravi razdor u odnosu nego joj pricam da mora da prihvati jer je sad vec velika, da roditelji imaju svojih mana jer su samo ljudi..
na kraju, drago mi je sto ona voli svog oca i sto o njemu brine, jer znam koliko je meni bilo tesko kad sam svog izgubila, a bila sam duplo starija od nje..
a ja cu da ga ovih dana kad bude zgodna prilika napicim, sto joj je pre neki dan za rodjendan samo bacio novac na sto kad je odveo na rucak, a nije joj kupio makar jedan najmanji cvetic
jer on svojiim ponasanjem treba da joj stvori sliku muskarca kojeg ona sebi treba da izabere sutra kao idealnog
ovako moze da izabere samo nekog buzdovana
a on inace nije takav..samo se opustio i ne razmislja
Posle razvoda deca moraju nekome pripasti, tako da je neko uvek oštećena strana, a najviše deca.da vam neki zlotvor kidnapuje dete i trazi odredjenu sumu da biste mogli da ga vidjate dvaput nedeljno?