sta biste sada radili?

Sta bi sad
I kako bi sad
I zasto bi sad
A kad bi sad da li bi to sad bilo sad ili odma'
I dali je to sad isto sto i USA ili neki stari naziv Novog Sada
I kako ste sad
I zasto ste sad a niste pre
A sto sve to tebe interesuje.
Jel' ti toliko dosadno.
Ili radis za neku obavestajnu "nesto-nesto".
CIA snajka CIA

Snajka gde si

Ne ustajem od njega...imam dobre tockice na stolici pa se koturam po kuci...do kuhinje....
do spavace sobe...WC-a.....i tako sjebem sav parket.....a onda popijem tiganj u glavu...e onda ustajem....onda vise nije ni bitno....
A bas bas bas sada kada bih ustao od kompa....hm...verovatno bi me Amore savatala da joj unesem strik posto"zbog ovog sugavog vremena nikako ves da se osusi".....eto.

Kad bih sad napustila komp (sto cu vjerovatno i da ucinim posle ove poruke) spremila bih se za spavanje, uzela bih knjigu Orgazam s velikim O i citala je. Onda bih vjerovatno zaspala negdje oko 2h posle ponoci, jer navika cuda cini. To cu sve sad i da ucinim. Eto.

samo bih lezala i blejala....sve bih dala za to....a ne...shkola....muka mi je pri samoj pomisli....nisam nishta uchila i nerviram se jer ne mogu sebe da nateram da uzmem knjigu...uopshte....samo zato bih lezala i nishta ne radila...

NatasaNatasa:
Moze Suzo ... i neki zgodan momak da me ladi sa palmicom

ma....TO i ne mora da radi.....;-).....
ma....
i od mushkog roda bih da se odmorim...
ja sama.....sa nekom drugaricom......na ostrvu...gde ima hrane, pica.....muzikeee...lepog vremena.....i zanimljivih knjiga....i nishtaaa vishee.....;-)

Back