Sta biste rado pojeli a da vam neko drugi spremi ?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa Mina...sta ce Proka da pomisli o nama :rotf: a meni legla tema...bas onako fino...ne biram ako drugi kuva :lol:
sem pihtije, boranije, tikve, svezih krastavaca, masnog mesa, kostiju, da ne nabrajam :rotf:
Ма што да се фолирам, цео форум зна колико мрзим кућне послове :lol:

Sve što je nabrojano u temi spremam sama.

Nikada nisam spremala ( ni jela) škembiće.
Postojao je restoran u centru grada koji je na meniju redovno imao škembiće. Kad god bih prošla pored restorana, ono mirišeee, mirišee...
'Otićići ću, vala, na te škembiće. Moram!' uvek pomislim prolazeći pokraj restorana.
Nisam otišla, restoran su zatvorili, ustvari, premestili su lokaciju, ne šetam ulicom gde je premešten restoran, ne mami me miomiris kuvanih škembića, Zaboravila na sve, tema me podseti : )

Sve što je nabrojano u temi spremam sama.

Nikada nisam spremala ( ni jela) škembiće.
Postojao je restoran u centru grada koji je na meniju redovno imao škembiće. Kad god bih prošla pored restorana, ono mirišeee, mirišee...
'Otićići ću, vala, na te škembiće. Moram!' uvek pomislim prolazeći pokraj restorana.
Nisam otišla, restoran su zatvorili, ustvari, premestili su lokaciju, ne šetam ulicom gde je premešten restoran, ne mami me miomiris kuvanih škembića, Zaboravila na sve, tema me podseti : )
skuvaću ti ja škembiće :D

Back