peach
Domaćin
- Poruka
- 3.928
lav607:vidim,zato si dobio:,a ne
![]()
relax,bre! :wink:
Ma meni je relax kad

pa kres*i nesto umesto sto silujes komp,manijache!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lav607:vidim,zato si dobio:,a ne
![]()
pa kres*i nesto umesto sto silujes komp,manijache!peach:lav607:vidim,zato si dobio:,a ne
![]()
Ma meni je relax kad....tako da![]()
![]()
![]()
![]()
lav607:pa kres*i nesto umesto sto silujes komp,manijache!peach:lav607:vidim,zato si dobio:,a ne
![]()
![]()
![]()
![]()
8)
pa valjda si ginekolog a ne grobar! izvodljivo je!peach:lav607:pa kres*i nesto umesto sto silujes komp,manijache!peach:lav607:vidim,zato si dobio:,a ne
![]()
![]()
![]()
![]()
8)
Vrlo rado ali sam na sljaci pa je malo teze...mada kad bolje razmislim....... :wink:
ovo je skroz tacno sem detalja POSLE,mislim ipak da je bolje PRE!Ali ostalo je sve tacno!Ne razumem zasto bi nekog bilo blam,gluposti,pa i ovi shto kontaju da su neki jebaci su jednom bili nevini!Bitno je da se opustis! :wink: samo napred!peach:himera,tvoje neznanje ce se tesko primetiti ako normalno razmisljas...iz iskustva ti kazem.ma bitno da se ne stidis sebe ni sto nisi nikad,ni sto sad to zelis i sve je OK.nije bas da nisi nista propustila,mada,u principu-i nisi,nadoknadivo je!i ne slusaj drugarice,opusti se i uzivaj...a njemu bolje priznaj posle...zajedno cete se tome smejati.opet iz iskustva. :wink:
ps.i nema tu sta da se "uci",samo sledi osecaj i instinkte...ti to vec umes...svako to ume...
kako je to lako reci...ali u praksi to nekako nece...mladja:Neću da ti dam odgovor, nego savet. Nađi ti nekog lepog, zgodnog, šarmantnog dečka koji ti se sviđa, preuzmi ti inicijativu, smuvaj se snjim, zadobij njegovo poverenje, i gle čuda, i u tebi će se javiti normalna želja da imaš dečka i da budeš u vezi s njim. :wink: :wink:
Potpuno si pogodila sustinu! :wink:crno oko:kako je to lako reci...ali u praksi to nekako nece...
jer kao i mnoge danasnje devojke koje su u fazonu sponzorusa, zrtve mode i sl. tipovi su se "prilagodilli"njima...pa im cudno kad nalete na ovakav primerak devojke... molim te kakav je to tip kad ona treba da preduzme inicjativu... i ko kaze da ona nema zelju da ima decka...mozda nece da ga ima po zvaku cenu samo zato sto ga svaka riba u njenom okruzenju ima???
Zar je toliki greh da oces da budes sa nekom osobom u koju si iskreno zaljubljen???
ja bih bila jako srecna je vise takvih devojaka.Himera:Kako biste reagovali da vam se svidi jedna djevojka i kada krenete da je poljubite ona vam kaze da do sada nije imala decka.Znam par takvih djevojaka(ja sam jedna od njih),i samo da se zna,nisu u pitanju nikakvi gabori ili nesto sl.,vec nasuprot,lijepe i pametne,ali mozda imaju malo visoke kriterijume i posvecene su skoli,tako da im momci nisu glavna preokupacija.Samo nemojte odmah reci nesto u stilu "a,mora da su neke streberke,dosade,..." jer to nije tacno.Drustvene su/sam i veoma duhovite!Budite iskreni(imam osjecaj da cete biti veoma okrutni sudeci po nekim postovim koje sam ranije citala vezano za nevine djevojke).Usput,imaju 20 god.