Sta biste radili u ovoj situaciji?!

lav607:
vidim,zato si dobio: :lol: ,a ne :twisted:
relax,bre! :wink:

Ma meni je relax kad
*.gif
....tako da :lol: :lol: :lol:[/quote]
pa kres*i nesto umesto sto silujes komp,manijache! :lol: 8)

peach:
himera,tvoje neznanje ce se tesko primetiti ako normalno razmisljas...iz iskustva ti kazem.ma bitno da se ne stidis sebe ni sto nisi nikad,ni sto sad to zelis i sve je OK.nije bas da nisi nista propustila,mada,u principu-i nisi,nadoknadivo je!i ne slusaj drugarice,opusti se i uzivaj...a njemu bolje priznaj posle...zajedno cete se tome smejati.opet iz iskustva. :wink:
ps.i nema tu sta da se "uci",samo sledi osecaj i instinkte...ti to vec umes...svako to ume...
ovo je skroz tacno sem detalja POSLE,mislim ipak da je bolje PRE!Ali ostalo je sve tacno!Ne razumem zasto bi nekog bilo blam,gluposti,pa i ovi shto kontaju da su neki jebaci su jednom bili nevini!Bitno je da se opustis! :wink: samo napred!

mladja:
Neću da ti dam odgovor, nego savet. Nađi ti nekog lepog, zgodnog, šarmantnog dečka koji ti se sviđa, preuzmi ti inicijativu, smuvaj se snjim, zadobij njegovo poverenje, i gle čuda, i u tebi će se javiti normalna želja da imaš dečka i da budeš u vezi s njim. :wink: :wink:
kako je to lako reci...ali u praksi to nekako nece...
jer kao i mnoge danasnje devojke koje su u fazonu sponzorusa, zrtve mode i sl. tipovi su se "prilagodilli"njima...pa im cudno kad nalete na ovakav primerak devojke... molim te kakav je to tip kad ona treba da preduzme inicjativu... i ko kaze da ona nema zelju da ima decka...mozda nece da ga ima po zvaku cenu samo zato sto ga svaka riba u njenom okruzenju ima???
Zar je toliki greh da oces da budes sa nekom osobom u koju si iskreno zaljubljen???

crno oko:
kako je to lako reci...ali u praksi to nekako nece...
jer kao i mnoge danasnje devojke koje su u fazonu sponzorusa, zrtve mode i sl. tipovi su se "prilagodilli"njima...pa im cudno kad nalete na ovakav primerak devojke... molim te kakav je to tip kad ona treba da preduzme inicjativu... i ko kaze da ona nema zelju da ima decka...mozda nece da ga ima po zvaku cenu samo zato sto ga svaka riba u njenom okruzenju ima???
Zar je toliki greh da oces da budes sa nekom osobom u koju si iskreno zaljubljen???
Potpuno si pogodila sustinu! :wink:

Himera:
Kako biste reagovali da vam se svidi jedna djevojka i kada krenete da je poljubite ona vam kaze da do sada nije imala decka.Znam par takvih djevojaka(ja sam jedna od njih),i samo da se zna,nisu u pitanju nikakvi gabori ili nesto sl.,vec nasuprot,lijepe i pametne,ali mozda imaju malo visoke kriterijume i posvecene su skoli,tako da im momci nisu glavna preokupacija.Samo nemojte odmah reci nesto u stilu "a,mora da su neke streberke,dosade,..." jer to nije tacno.Drustvene su/sam i veoma duhovite! :lol: Budite iskreni(imam osjecaj da cete biti veoma okrutni sudeci po nekim postovim koje sam ranije citala vezano za nevine djevojke).Usput,imaju 20 god.
ja bih bila jako srecna je vise takvih devojaka.
a da su u manjini sponzorusice koje izgledaju kao klonovi barbika!
to ne znaci da su ostale koje nisu nevine u 20godina,kur..bas na protiv,i to mi je ok...
samo me zesce nerviraju barbi klonovi!
sorry,malo sam se iznervirala...uh te barbike...

Back