M moje ime nije vazno Primećen član Poruka 573 30.01.2022. u 18:00 - Šta biste radili kada biste otkrili da vas neko vara? #126 milicica&decko: Nisam priznavala. Kliknite za proširenje... baš sam iznenađen
M milicica&decko Ističe se Poruka 2.535 31.01.2022. u 09:20 - Šta biste radili kada biste otkrili da vas neko vara? #127 Park_Eleanora: ... Znači on ne sme da prevari a ti smeš? Sestro...ne ide to tako. Ako hoćeš da ti dečko bude veran moraš i ti. Odluči se. Kliknite za proširenje... Sme da prevari. Svi smo slobodni ljudi. Ja sam rekla šta bi bilo kada bi otkrila, a šta bi bilo kada bi priznao.
Park_Eleanora: ... Znači on ne sme da prevari a ti smeš? Sestro...ne ide to tako. Ako hoćeš da ti dečko bude veran moraš i ti. Odluči se. Kliknite za proširenje... Sme da prevari. Svi smo slobodni ljudi. Ja sam rekla šta bi bilo kada bi otkrila, a šta bi bilo kada bi priznao.
white_warg Iskusan Poruka 5.889 31.01.2022. u 11:38 - Šta biste radili kada biste otkrili da vas neko vara? #128 milicica&decko: Sme da prevari. Svi smo slobodni ljudi. Ja sam rekla šta bi bilo kada bi otkrila, a šta bi bilo kada bi priznao. Kliknite za proširenje... ... Bog s tobom sestro...
milicica&decko: Sme da prevari. Svi smo slobodni ljudi. Ja sam rekla šta bi bilo kada bi otkrila, a šta bi bilo kada bi priznao. Kliknite za proširenje... ... Bog s tobom sestro...