white_warg
Iskusan
- Poruka
- 5.889
Šta biste uradili?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislila sam na odnos dečko-devojka a ne na brak, kamoli decu. Ali okej, super.Ne znam, sve zavisi koliko mi je stalo do te žene, da li sa njom imam decu, zajedničke lepe trenutke i imovinu i da li sam bio loš prema njoj ili sam prvo ja nju prevario pa da sam to zaslužio. Ako sam ja nekim postupkom zaslužio da me prevari, ako mi je sama priznala i oseća krivicu verovatno bih joj oprostio i ako želi da nastavimo dalje sigurno bi nastavili. Ako je to uradila lično zbog nekih egoističnih namera ili sa nekim prijateljem itd, čak i da se kaje verovatno bih prekinuo sa njom vezu i poželeo joj sreću.
Ja sam mislio na ženu kao pol a ne na suprugu. Isto bi bilo i da mi je devojka u pitanju. Jedino bih se zapitao da li ima neke kvalitete koji meni odgovaraju da sa njom krenem dalje pa bi na osnovu toga odlučio. Teško je dati odgovor na takvo pitanje.Mislila sam na odnos dečko-devojka a ne na brak, kamoli decu. Ali okej, super.
Odmorio bi jaja od te zeneŠta biste uradili?
Jesi video kako Advokat Gajić ne zna reč kohonesOdmorio bi jaja od te zene
Uffff. Mnogo jako pitanje. Prezirem pojam varanja u vezi / braku. Prvo bih pobesneo zestoko jer je nju torbao neko drugi, a posle toga sam je torbao ja. Da mi prenese neku bolestinu.Šta biste uradili?
Ketrin zeta đones kohonesJesi video kako Advokat Gajić ne zna reč kohones
Pa nešto lupa: "Vi treba da imate Cadžones" ili tako nešto
U reduJa sam mislio na ženu kao pol a ne na suprugu. Isto bi bilo i da mi je devojka u pitanju. Jedino bih se zapitao da li ima neke kvalitete koji meni odgovaraju da sa njom krenem dalje pa bi na osnovu toga odlučio. Teško je dati odgovor na takvo pitanje.
Nikako mi tvoj nik ne ide u glavu. Jel umocila teodora ili teodor?U redu
AHAHAHAHAHA DA MI PRENESE NEKU BOLEŠTINU.Uffff. Mnogo jako pitanje. Prezirem pojam varanja u vezi / braku. Prvo bih pobesneo zestoko jer je nju torbao neko drugi, a posle toga sam je torbao ja. Da mi prenese neku bolestinu.
Kad se smirim, oterao bih je u k'rac.
Ni jedno ni drugo.Nikako mi tvoj nik ne ide u glavu. Jel umocila teodora ili teodor?
Realno. Ne moze to tek tako. Tako me prva riba prevarila. Al ja bio klinac, glup, naivan, zaljubljen. Nisam gledao znake.AHAHAHAHAHA DA MI PRENESE NEKU BOLEŠTINU.
E pa to, pošalješ je u tri lepe.
Auuu prevarila te riba... E i ti si mi neki, što je bolan nisi marnuo od zid pa nek vidi.Realno. Ne moze to tek tako. Tako me prva riba prevarila. Al ja bio klinac, glup, naivan, zaljubljen. Nisam gledao znake.
Da mi se sad vrati, prihvatio bih, istorbao neko vreme i cao. Ajd bezi bre. XD
Nisam siledzija. Nekim momcima odgovara kada je razradjena. Meni je. Sto manje partnera, to bolje. Ako moze devica, idealno. XDAuuu prevarila te riba... E i ti si mi neki, što je bolan nisi marnuo od zid pa nek vidi.
Ma fuj, ko zna koliko ih je do sad izmenjala.
Što si nasilna?!Auuu prevarila te riba... E i ti si mi neki, što je bolan nisi marnuo od zid pa nek vidi.
Ha-haNisam siledzija. Nekim momcima odgovara kada je razradjena. Meni je. Sto manje partnera, to bolje. Ako moze devica, idealno. XD
Ćuti, ne pominji. Ne daj Bože da mene neko prevari... ?Što si nasilna?! ?
Tea, volim te. <3Ha-ha
Ćuti, ne pominji. Ne daj Bože da mene neko prevari... ?
I ja tebe Šuco <3Tea, volim te. <3
Ne bih te prevario. Stalo mi je do tebe. Ovaj, do zivota. XDMoj stav bi pri početku veze bio ovakav:kad već imaš živaca da budeš samnom, super. Ako ti se neko svidi dok si samnom u vezi, to je u redu. Ali onda raskini samnom i idi muvaj tu osobu. Jer ako me budeš varao.... neće se završiti baš najbolje.
I ja tebe Šuco <3
Pa da, negde se iebe da sve pucaju gredeAuuu prevarila te riba... E i ti si mi neki, što je bolan nisi marnuo od zid pa nek vidi.
Ma dobro, svako je besan kada je prevaren, ali da fizički nasrneš. U tom slučaju nenamerno može neko da bude teže povređen ili čak ubijen. Zamisli da muškarac mane ženu od zid šta moźe da se desi.Ha-ha
Ćuti, ne pominji. Ne daj Bože da mene neko prevari... ?
AHAHAHAHAHAHAHAHANe bih te prevario. Stalo mi je do tebe. Ovaj, do zivota. XD