Šta biste pustili osobi iznad... 2

Vidis li, Heart?

1. dama uvek uleće nep®ozvana da brani drugu ženu, čak i onda kada ju nitko zbiljan ozbiljno ne napada

2. dama oduvek komentariše i drugima ispostavlja dijagnoze, čak i kada nije (prikladno) obučena, spomenuta niti je idilično zainteresovana

3. dama je dužna da (ili pa) permanentno nudi lake note svim sunarodnicima otežalim od bremena zdravog života

4. dama nije licemer da proklamuje sveopšti pricip i da ga u istoj rečenici svojim neposrednim oponašanjem demantuje. Ona (dama) će to učiniti sa bar dve (rečenice)

5. na ovoj temi potencijalni korisnik svojom slobodnom voljom ulazi u rizik da mu/joj se jadno odgovori, što je za neke (npr. nalakirane dame) javno nepodnošljivo

6. dama nikada ne smije pojmiti kako su (kre)posni audio-vizuelni postovi uslužno ili zasluženo potpuno prilagođeni

7. dojam značenja & inaćenja za damu su plesna kategorija, dakle jednina

8. dama uvek raspolaže upotrebnim saznanjima iz više privatnih prepiski, što joj daje moć višeglasnog zapiskivanja, bez ikakvog zaplitkivanja

9. dama je jednostavno dama, u svojim i mojim očima, bez obzira što se u njima uopšte ne može ogledati

:heart:

P.S. – cenim da je posle ovoga svaka pesma višak.. bye.

Tako je, Heart. U pravu si. U potpunosti si u pravu. Mi amateri se svakako ne mozemo upustiti ni u kakvu vrstu polemike sa tobom jer ti nismo dorasli. Ni recitoscu i pronicljivoscu, a ni svojim losim amaterskim muzickim ukusom. O frustriranosti da ne govorim. Ali, ne. Nisi ti taj koji je isfrustriran, vec mi jadnici sto branimo jedni druge i pokusavamo da stvorimo jednu zdravu i prijatnu atmosferu na ovoj temi. A ti si taj koji ce to protumaciti kao izostanak paznje u nasim zivotima i kao zelju da istu ovde dobijemo uctivoscu i pristojnoscu, osnovnim kucnim vaspitanjem.

Mogu ti reci da mi kacis sve novitete, da, besmrtan je svakako, msm da je bluz neverovatno kul pravac , a i redak je, zato valjda uvek oko nekog bluz ulicara gomila radoznalih, samo malo koketiranje sa drugim zanrovima, i uspeh je zacmentiran,
, nemoj slusati na brzaka, posveti joj se malo vise i naci ces svije zlato na kraju duge.

Stare raritete svi uglavnom znaju, manje-vise, a novitetima se treba malo vise posvetiti. Obe su genijalne koje si stavio, vrhunske, to je taj zvuk koji volim. Mada je ovo malo flertovanje sa folkom i amerikanom, ali definitivno jedan od boljih muzickih stilova. :)

Za tebe jos jedan, ali sa malo modernijim zvukom.

Ova zadnja ce se uklopiti odlicno u moju mp3 listu za voznju kasnim nocnim satima, volim live verziju vise videti, kako Dzef po dzitri svira, a ona njegova rodjaka bas , legenarni su, a skoro zaboravio na njega.

Pazi i staro i novo, sve sto nisam cuo za mene je novitet, a najbolje kad naletim na kvalitetan album , pa ga celog skinem i slusam, eh meraka . Naravno, biti muzicki radoznao je vrlina, samo kopati dublje i dalje, meni je slusanje dobrog album ispred citanja kjnige ili glednaja filma, jednostavno neponovljivo iskustvo, i to svaki put kad je prvi.

.

Poslednja izmena:

Back