Златоуст
Poznat
- Poruka
- 7.420
O pa hvala ti, veoma, pohvala nikad dosta. Cek i ja tebe da pohvalim, znas, pravi si dragulj Duki Lu, jer malo ljudi ima petlju da prica ovde, pa i ja, ali ti me inspirises da vozim dalje, i ko zna gde ce nas ovaj razgovor odvesti, pa ladno, mi razmenjujemo misljenje, upoznajemo se , ne kacimo samo klipove, znači pravo pravcato čudo.... pokrenula si lavinu, bas ti hvala.
Dobro, aj sad, da te pitam da nisi bila mozda u Rusiji.... ja ne, verovatno jednog dana, zanimljiva zemlja, baš velika i sarena. Bilo bi super da imamo super moci, recimo onu kad letis, i ne trebas para , da odes negde.. da mogu, voleo bih odleteti .... ne znam, toliko mesto se ima videti, možda Svedska prvo, neki metal fest sigurno.
Dobro, aj sad, da te pitam da nisi bila mozda u Rusiji.... ja ne, verovatno jednog dana, zanimljiva zemlja, baš velika i sarena. Bilo bi super da imamo super moci, recimo onu kad letis, i ne trebas para , da odes negde.. da mogu, voleo bih odleteti .... ne znam, toliko mesto se ima videti, možda Svedska prvo, neki metal fest sigurno.

uzivajte, ljudovi!
, i sve si znam, kao matora
, ali nikako da odrastem, pa da ga usavrsim!