Šta biste pustili osobi iznad... 2

O pa hvala ti, veoma, pohvala nikad dosta. Cek i ja tebe da pohvalim, znas, pravi si dragulj Duki Lu, jer malo ljudi ima petlju da prica ovde, pa i ja, ali ti me inspirises da vozim dalje, i ko zna gde ce nas ovaj razgovor odvesti, pa ladno, mi razmenjujemo misljenje, upoznajemo se , ne kacimo samo klipove, znači pravo pravcato čudo.... pokrenula si lavinu, bas ti hvala.

Dobro, aj sad, da te pitam da nisi bila mozda u Rusiji.... ja ne, verovatno jednog dana, zanimljiva zemlja, baš velika i sarena. Bilo bi super da imamo super moci, recimo onu kad letis, i ne trebas para , da odes negde.. da mogu, voleo bih odleteti .... ne znam, toliko mesto se ima videti, možda Svedska prvo, neki metal fest sigurno.

Moze biti, mada ja sam ti vise džedaj, no saljivdzija, kako cudna rec "saljivdzija" , odavno je nisam cuo, heheh saljivdzija, izgovora se slicno kao sljividzija.

Samo preslusavaj ti, najbolja je tamo oko petog riplejovanja.

E pa eto kontradiktorno, obicno to tako ide, a veruj mi da nikad ne bi rek'o da nisi pricljiva.

Galiju nikad nisam slusao, meni nisu nesto , a vamo bili prog bend.... mada slabo sta i slusam od domaceg proga, jer nema mnogo "akcije".

i nadam se da nisi videla jos, zbog prvog utiska.

Opa, opa, uskoci ga da si (valjda sam ovo lepo napisao) :lol:

Lepo nego, lepe zene, a ja medju njima obitavam virtuelno... veselo, veselo :telefon:

E Lunja, imamo mi i masinu, ali trenutno skripi, nije podmazana, a tamo je najbolje, cek samo da se pokrene.

Eto o tome pricam, sve je kontradiktorno, eto ti matora, a u povojima mladosti, ne znas gde da se skrasis, kamo propadas, vrlo nezgodan posao.

Opa, opa, uskoci ga da si (valjda sam ovo lepo napisao) :lol:

Lepo nego, lepe zene, a ja medju njima obitavam virtuelno... veselo, veselo :telefon:

E Lunja, imamo mi i masinu, ali trenutno skripi, nije podmazana, a tamo je najbolje, cek samo da se pokrene.

Eto o tome pricam, sve je kontradiktorno, eto ti matora, a u povojima mladosti, ne znas gde da se skrasis, kamo propadas, vrlo nezgodan posao.

Poslednja izmena:
Lunjice...ovo je samo za tebe ! Uzivaj !
raz_058.gif
:heart:

sad ću da budim ovaj fin svet ovde! nigde nikoga na vidiku! a neću sama da pijem kafu! :lol:

još samo jednom čoveku ovde, meni jako drag i bitan, i sada i tebi, i znam da se on neće ljutiti, jer ste oboje moja velika srca! :heart2:

uživajte, ljudovi moji! odoh da operem šoljicu od kafe, pa kroz vrata, zovu obaveze! :cmok2:

mamaterijalizam!

;)

pre bih rekao, дир Јело

da se ponavljamo/pojavljujemo

po rubovima

ženskaste znanosti & svesti

sa sve prividima izbora događanja & odgađanja

i bez obzira

na skromnost/hranljivost/ranjivost luđih očekivanja​

nadam se da si sada i generalno (muzičko::scensko::filmski u čelo!) zadovoljena.

Poslednja izmena:

tražio sam savet

u vidu

pojednostavljenog verovanja/vrednovanja​

(?!)

ili si ga, možda

sama sebi dala..

:per:

o da..

odlično je uvek

na gomili

čak i za "pticu koja sama jato čini"​

da bi čoek zaista uživao u muzici, ljudima, životu

nikako ne sme biti/ostati na mestu kao što je ovo*

Pogledajte prilog 407784

*poslano sa dalekosnežnom doslednošću putem NN obilnog letefona bez kooperativnog sistema za traćenje korisnika.

:cao:

Ало! Шизо-клинац... Покриј се тим својим психоделичним смећем које неуморно овуда просипаш, настави да се дивиш исподпросечности и остави здраве личности да слушају шта желе.
Лаке ноте још нису оштетиле ничије неуроне, за то што ти обилато слушаш - не би се могло рећи.

За Karen:

Eleni, carice moja. Ljubim te za ovaj post. Hvala ti od srca. Dobijas repku kao vrata cim mi ih odobre.

A Heart... navikla sam na njega. Cesto me zasmejavaju njegovi postovi. I tako mi povremeno dodje da ga cacnem samo da proverim da li se makar malo promenio. Medjutim, vuk dlaku (profile) menja, ali cud nikada.

Moram da ga pozdravim. Kaze da imam dobro srce. I jeste. I veliko je. Zato ne mogu da se naljutim na njega.
Vidis li, Heart? Forumasice me ovde brane. Forumasice. Ne forumasi. Ne treba mi vece priznanje od toga.

Pesma je divna, Eleni. Obozavam je. Za tebe jedna posebna jer jesi dama i pravi drug.

ox!

t2934.gif

(у)тјешите се мjеђусобно

Ви неотјесани..

а ја одјох да справим мјузику

под пресвијетлим окриљем

без сјенки

у искону коначнице

пр(а)вог дома мог...

blah.. pjesma nije bila za Glint.

Poslednja izmena: