Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Da vam neko ponudi da vam ugradi cip sa odredjenim znanjem ili vestinom, sta bi to bilo? Recimo, najbolji ste hemicar, ili da govorite 10 jezika, ili kung fu majstor i tako ste stvari....
A zivota ti sta bi bilo kad bi ti greskom ugradili cip da postanes nesto sto pri zdravoj pameti nikad nebi postao ...? Tipa ugrade ti cip i ti pocnes da ubijas odredjen tip ljudi ... recimo postare ?
Bolje je bez ikakve ugradnje onakav si kakvim te bog napravio !!!!
Da vam neko ponudi da vam ugradi cip sa odredjenim znanjem ili vestinom, sta bi to bilo? Recimo, najbolji ste hemicar, ili da govorite 10 jezika, ili kung fu majstor i tako ste stvari....
A zivota ti sta bi bilo kad bi ti greskom ugradili cip da postanes nesto sto pri zdravoj pameti nikad nebi postao ...? Tipa ugrade ti cip i ti pocnes da ubijas odredjen tip ljudi ... recimo postare ?
Bolje je bez ikakve ugradnje onakav si kakvog(u) te bog napravio !!!!
Ja bih naravno najpre poželela zdravlje mojoj porodici i meni, zatim jedan lep brod i dosta novca, pa da svojim brodom putujem Mediteranom, Karibima...