- Poruka
- 41.976
Tejt kaže da nema tu šta puno toga da se kupi.. Kuća, par kola, par dobrih satova, dobra garderoba i onda šta? 
Šta biste vi?

Šta biste vi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta to? Nekretnine?Možeš da kupiš slobodu – da ne radiš za druge, da pomogneš porodici, da uložiš u nešto što ostaje iza tebe.
Tejt kaže da nema tu šta puno toga da se kupi.. Kuća, par kola, par dobrih satova, dobra garderoba i onda šta?
Šta biste vi?
Između ostalog i nekretnineŠta to? Nekretnine?
a i ovako,generalnoS obzirom na to da sam financijski poprilično nepismen, prvo što bih napravio je platio timu stručnjaka da se brinu o tom novcu, a onda polako...
Napokon neko ko bi i ulozio u nesto.Možeš da kupiš slobodu – da ne radiš za druge, da pomogneš porodici, da uložiš u nešto što ostaje iza tebe.
Онда ништа. Оставиш све то у Богатићу и одеш у Немачкој да просишTejt kaže da nema tu šta puno toga da se kupi.. Kuća, par kola, par dobrih satova, dobra garderoba i onda šta?![]()
Tri pravopisne greške u tekstu koji sadrži manje od 20 znakova s razmacima.a i ovako,generalno
Dobro jutro @andjelijaaNapokon neko ko bi i ulozio u nesto.
Дотични намерно или ненамерно промовише потрошачки менталитет. Они који су на врху итекако знају шта ће с великим парама. Великим парама купују се људи који ће за тебе да граде будућност какву ти желиш. Политичаре, филозофе, историчаре, психологе, глумце, певаче, сценаристе, режисере, итд.Нисам јебени потрошач да бих нешто купио
Мораш да промениш аватар. Малочас сам био сигуран да пише Безимени.Napokon neko ko bi i ulozio u nesto.
Ja uopće ne znam tko je lik.Draga Paula, otrovaćeš se od tog sadržaja