Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta birate od ove dve krajnosti
Pomislila. Aktuelna situacija oko gubljenja posla. Opterećenja na istom. I uticaj na veze. Jel treba dalje?U kom kontekstu si ovde pomisliio na Ljis?
Dobro, pomisliola.Pomislila.
Aktuelna situacija oko gubljenja posla. Opterećenja na istom. I uticaj na veze. Jel treba dalje?
Ako dođe do sexa od stresa?Dobro, pomisliola.
Svi znamo da seks rasterećuje od takvih stresova.
Misliš ne može da mu se digne?Ako dođe do sexa od stresa?
Oba.Misliš ne može da mu se digne?
Ili je ona toliko opsednuta poslom (ili nemanjem istog) da neće da mu da?
Onda su oni bolesni
Pa ne istovremeno, o plavooki, čitaj između redova. Simpatična su mi ova 2 videa. I realnost danas. Ne samo kod nas. Ljudi masovno gube posao. Zapošljavaju indijce za manje para itd itdOnda su oni bolesni
Imam averziju da gledam eksterne klipove, ali možda ću da pogledamPa ne istovremeno, o plavooki, čitaj između redova. Simpatična su mi ova 2 videa. I realnost danas. Ne samo kod nas. Ljudi masovno gube posao. Zapošljavaju indijce za manje para itd itd
O svašta! Gde nađe indijce za to. I nije ništa ne radi nego radi pod pritiskom na primer.Samo se osoba tamnije boje kože mentalno osjeća izbalansiranom kada ništa ne radi.
Nije ovo ništa novo.
Misliš na one koji stalno rade i ne vide beli dan? Workholičari? Ili na one koji su toliko uplašeni da im je novac glavni, kao da su u animal planeti? A nemaju mir jer se plaše da ga ne izgube ili zato što su ga nečasno stekli?Најгоре је кад своју личност и постојање сведеш на једну ствар. У овом случају новац. Онда немаш мир, или лажеш себе да га имаш. Или си пак сировина па и не знаш за нешто друго.
Misliš na one koji stalno rade i ne vide beli dan? Workholičari? Ili na one koji su toliko uplašeni da im je novac glavni, kao da su u animal planeti? A nemaju mir jer se plaše da ga ne izgube ili zato što su ga nečasno stekli?
Da, siromaštvo duha. Tužno.На људе којима је новац врх пирамиде вредности, ако код њих уопште и постоји нека друга вредност.