- Poruka
- 7.183
a koliko ti lijice imas godina?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Дефиниши освету.
Ja sam putovao od Brckog do Vrsca kolima, nekada i iza ponoci, a to je jedno 200 km....
Tada mi se to cinilo sasvim ok.
Danas mislim da sam bio lud....
Да си јебав'о прву комшиницу, опет би испао пацијент.
Људи немају усаглашену дефиницију успеха,
зато мишењима треба приступити запушеног носа.
Nemam šta da definišem, uvodni post vrišti od zluradosti što se nekom, kome do tad nije smeo ni da priđe, sad obraća sa pitanjem šta ima da ponudi nekom muškarcu i koliko vredi. Pa odgovara... sam sebi. Cenim da ni sad ne sme da priđe.
Nemam šta da definišem, uvodni post vrišti od zluradosti što se nekom, kome do tad nije smeo ni da priđe, sad obraća sa pitanjem šta ima da ponudi nekom muškarcu i koliko vredi. Pa odgovara... sam sebi. Cenim da ni sad ne sme da priđe.
Олако падаш у ватру. И то је још један стеротип који је када су жене у питању итекако истинит, понашате се као мали Јевреји.
Обуздај сујету. Тема је у оквирима прихватљивог изношења мишљења. Да није, била би закључана.
mislim da je prilično jasno da je u pitanju alegorija, sigurno nije sms. tekstić je zapravo prilično tačno tumačenje obrazaca ponašanja većine devojaka danas. para uši zato što ti obrasci ponašanja u današnjoj kulturi nisu predstavjeni onakvim kakvi jesu - devijantnim
- - - - - - - - - -
ne zameri joj, brankič je malo isfrustrirana jer žene sodomiti i ostale zapostavljene potlačene manjine da ih ne nabrajam sad, nisu na dovoljnom nivou društvene pijedestalizacije koji bi njoj odgovarao. dakle njen jed je jed pravednice
Олако падаш у ватру. И то је још један стеротип који је када су жене у питању итекако истинит, понашате се као мали Јевреји.
Обуздај сујету. Тема је у оквирима прихватљивог изношења мишљења. Да није, била би закључана.
Kakva sujeta?
Tema je pet minuta slave nad tuđom nesrećom. Likovanje.
Уводни пост је пун добрих питања, без добрих одговора.
Нема ту ликовања.
Mda, onako prijateljski, sa sve ovim srećo i lutko.
Kakva sujeta?
Tema je pet minuta slave nad tuđom nesrećom. Likovanje.
Taj sto putuje da bi sedeo i sluzi zeni samo za sedenje uz nju, a ostali koji se pustaju niz vodu pre toga je kresnu...![]()
eto ti ga pa sad, jedno negativno iskustvo zabeleženo sa putovanjima
ja sam imala malo drugačiju situaciju i da ti kažem dačo shvatila sam na vreme. tog što putuje da bi sedeo uz NJU vredi imati kao partnera.
ako žena to ne shvati, znači da muškarac nije trebalo ni da putuje!
jel tako?