Sta bi zene?

Ja sam putovao od Brckog do Vrsca kolima, nekada i iza ponoci, a to je jedno 200 km....

Tada mi se to cinilo sasvim ok.

Danas mislim da sam bio lud....

Да си јебав'о прву комшиницу, опет би испао пацијент.

Људи немају усаглашену дефиницију успеха,
зато мишењима треба приступити запушеног носа.

Nemam šta da definišem, uvodni post vrišti od zluradosti što se nekom, kome do tad nije smeo ni da priđe, sad obraća sa pitanjem šta ima da ponudi nekom muškarcu i koliko vredi. Pa odgovara... sam sebi. Cenim da ni sad ne sme da priđe.

Олако падаш у ватру. И то је још један стеротип који је када су жене у питању итекако истинит, понашате се као мали Јевреји.

Обуздај сујету. Тема је у оквирима прихватљивог изношења мишљења. Да није, била би закључана.

Nemam šta da definišem, uvodni post vrišti od zluradosti što se nekom, kome do tad nije smeo ni da priđe, sad obraća sa pitanjem šta ima da ponudi nekom muškarcu i koliko vredi. Pa odgovara... sam sebi. Cenim da ni sad ne sme da priđe.

mislim da je prilično jasno da je u pitanju alegorija, sigurno nije sms. tekstić je zapravo prilično tačno tumačenje obrazaca ponašanja većine devojaka danas. para uši zato što ti obrasci ponašanja u današnjoj kulturi nisu predstavjeni onakvim kakvi jesu - devijantnim

- - - - - - - - - -

Олако падаш у ватру. И то је још један стеротип који је када су жене у питању итекако истинит, понашате се као мали Јевреји.

Обуздај сујету. Тема је у оквирима прихватљивог изношења мишљења. Да није, била би закључана.

ne zameri joj, brankič je malo isfrustrirana jer žene sodomiti i ostale zapostavljene potlačene manjine da ih ne nabrajam sad, nisu na dovoljnom nivou društvene pijedestalizacije koji bi njoj odgovarao. dakle njen jed je jed pravednice

Па да, постоји идеална раздаљина између тебе и ње. Мање од 50 метара је паћенички. Додај нулу, е ни то не ваља.
Опет паћенички. Немој да седиш код куће. Али немој ни да путујеш. Чак ни кад ти се туристички пица намести као лопта на шеснајстерац.
Немој да се трудиш превише око ње као да ти живот зависи од тога, то је интригира.
Али немој ни да пушташ да се ствари дешавају саме од себе. Послаћеш погрешну поруку. Контролиши ситуацију,
али буди ненаметљив. Буди поуздан када јој је тешко, и не смарај је својим проблемима. Ти немаш проблеме.
Немој да се бријеш сваки дан ко пичкица нека, а немој ни да зарастеш ко четник. То је сељачки.
Буди пријатан у друштву њених другарица и забави их, али немој да им чекираш сифоне и дупенце, чак и ако имају
бољу каросерију од твоје драгане. Ма сконтаћеш шта треба да радиш.

- - - - - - - - - -

mislim da je prilično jasno da je u pitanju alegorija, sigurno nije sms. tekstić je zapravo prilično tačno tumačenje obrazaca ponašanja većine devojaka danas. para uši zato što ti obrasci ponašanja u današnjoj kulturi nisu predstavjeni onakvim kakvi jesu - devijantnim

- - - - - - - - - -

ne zameri joj, brankič je malo isfrustrirana jer žene sodomiti i ostale zapostavljene potlačene manjine da ih ne nabrajam sad, nisu na dovoljnom nivou društvene pijedestalizacije koji bi njoj odgovarao. dakle njen jed je jed pravednice

Наше жене уживају многе погодности, за шта су пртежно отворено незахвалне. А све би могло да им се забрани, јер јачи тлачи. Треба само погледати како се одевају муслиманке, какве су им животне навике, свакодневни живот...

Наше девојке се понашају као кнегиње, и никад није добро. Никад доста права, а ви мушкарци стока сте, лоши сте...

То негде мора да удари у зид.

Kakva sujeta?
Tema je pet minuta slave nad tuđom nesrećom. Likovanje.

Mda, onako prijateljski, sa sve ovim srećo i lutko.

Треба ја да се уплићем у каквом су они односу били? :)

Свашта. То ме не занима.

Али питања јесу на месту, ако будеш имало искрена према себи признаћеш да су и жене у основи прагматичари.

Онда тако и треба преговарати. Отворено и без увијања. Љубави више нема, остала нам је трговина.

Романтика и витештво нису одумрли, убиле сте их својим грабљењем функција и жељом да се згрне што више новца.

Ретко за децу и породицу, а далеко чешће за соларијуме и џипове.

A sta da se ocekuje u drustvenom sistemu koji je baziran i koncipiran na najogoljenijem egoizmu, moralne gromade su tu skrajnute i osudjene na izumiranje, ako uopste nastanu, tako da svako koristi resurse i mogucnosti kojima raspolaze, cak i na najgore moguce nacine...

IMG_20170219_154106.jpg
unutrašnja lepota je bitnija od spoljašnje-obdukcionista

Uvodni tekst je u stvari samo jedna velika ironija i predpostavljam da je napisan od strane jednog veoma naivnog muskarca.
U danasnje vreme kada je covecanstvo na ivici masovneg istrebljenja ne postoji ovozemaljska pravda. Ne postoji pravilo da se dobrim ljudima desavaju dobre stvari niti uopste postoji normativ ni za dobro ni za lose.
Covek koji je napisao taj tekst ocigledno ne vidi dobro i ne primecuje prostu cinjenicu da, recimo, zena koja je u mladosti bila promiskuitetna, koja je furala taj nafurani fazon, ponasala se bahato i razuzdano, mnogo lakse nadje svoju emotivnu srecu nego neka koja je ceo zivot bila smerna, povucena i odmerena pa pri tom jos i losijeg izgleda. Ona ce mozda ostati sama ali to ce biti samo zbog toga sto sama hoce tako iz nekih svojih razloga. Ova druga ce ostati sama silom prilika.
Slicna prica, a mozda jos ekstremnija, je sa muskarcima. U zivotu vazi pravilo - sto si bolji to ti je gore. Onaj koji zene tretira kao smece, koji je bahat, nasilan, prek, los, onaj koji otima, pljacka, laze uvek ce proci bolje u zivotu nego onaj koji je ceo zivot igrao na to neko postenje, cast i dobrotu. Gorko ali istinito. Covecanstvo danas ne zna da ceni prave vrednosti i dok se dobri i posteni proglasavaju budalama velicaju se sljam , olos i debilizam. Zato ce svaka "nafurana mala" i "opasan momak" mnogo bolje proci u zivotu nego neki dobar momak i fina cura.

Taj sto putuje da bi sedeo i sluzi zeni samo za sedenje uz nju, a ostali koji se pustaju niz vodu pre toga je kresnu... :malav:

eto ti ga pa sad, jedno negativno iskustvo zabeleženo sa putovanjima:lol:
ja sam imala malo drugačiju situaciju i da ti kažem dačo shvatila sam na vreme. tog što putuje da bi sedeo uz NJU vredi imati kao partnera.
ako žena to ne shvati, znači da muškarac nije trebalo ni da putuje!
jel tako?

eto ti ga pa sad, jedno negativno iskustvo zabeleženo sa putovanjima:lol:
ja sam imala malo drugačiju situaciju i da ti kažem dačo shvatila sam na vreme. tog što putuje da bi sedeo uz NJU vredi imati kao partnera.
ako žena to ne shvati, znači da muškarac nije trebalo ni da putuje!
jel tako?

Dobro brate, tvoje iskustvo je pozitivno zato sto tvoj dragi svakako nije sedeo kraj tebe kad je dolazio, a i ne verujem da je to vase nesedenje trajalo svega po pola sata. :rumenko: :D
Medjutim, ja sam protivnik tih veza na daljinu, jeste romanticno i sve, ali je nerentabilno, veliki troskovi, a vajda mala. Osim toga ne mogu se stvari drzati pod kontrolom, sto bi rekao Chika Doca dok taj koji se na tako srceparajuci nacin dokazuje i samo "mijesi lebac", dotle mozda drugi tipovi "jedu kolace" cim on zamakne, cim voljenoj predje prag krecuci ka udaljenom domu. :malav: :D

Back