fuj voajeru! :?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
-Eva-:ccc pa ko kaže da moraš da ženiš kobilu? Nego uz djevojku pride dobiješ i kobilu (i stoku, njive, vinograde... ma kao u pjesmi o V. Ladačkom) i kažeš "I mi konja za trku imamo"![]()
hanibal77:fuj voajeru! :?
Hi hi, ne brini, nisam sa sela. Nego, ako te interesuju preporuke... imam neke oglase na sajtu... pa...Steffan:-Eva-:ccc pa ko kaže da moraš da ženiš kobilu? Nego uz djevojku pride dobiješ i kobilu (i stoku, njive, vinograde... ma kao u pjesmi o V. Ladačkom) i kažeš "I mi konja za trku imamo"![]()
hahahaha neka hvala..ej a odakle si ti, otkud znam da mi se ti to ne nabacujes?!?
![]()
Neki ženidbeni? Hm, hm... moram potražiti... :wink:Steffan:Aj pokazi mi neki, da se malo nasmejem!![]()
Kako ja da se ženim? Ja sam žeeensko!Steffan:Ma nisam ti ja to trazio zbog toga bre.. :? necu ja da se zenim, zeni se ti!![]()
Bazen-Eva-:Kako ja da se ženim? Ja sam žeeensko!Steffan:Ma nisam ti ja to trazio zbog toga bre.. :? necu ja da se zenim, zeni se ti!![]()
![]()
Što, šta fali KoLiBama (da da, ispravno je Kolibama)? Jesi li gledao link? :wink:
-Eva-:Kako ja da se ženim? Ja sam žeeensko!Steffan:Ma nisam ti ja to trazio zbog toga bre.. :? necu ja da se zenim, zeni se ti!![]()
![]()
Što, šta fali KoLiBama (da da, ispravno je Kolibama)? Jesi li gledao link? :wink:
Kastracija je uvek civilizovanija alternativa.Steffan:-Eva-:Kako ja da se ženim? Ja sam žeeensko!Steffan:Ma nisam ti ja to trazio zbog toga bre.. :? necu ja da se zenim, zeni se ti!![]()
![]()
Pa dobro pa sta ako si zensko, niko nije savrsen..nisam gledao.. plasim se... sta ako mi se neka seljancica svidi? Sta cu onda da radim!?!
![]()
Suzy:Dobro ble Devocurak...mi se ovde raspisale...a tebe nema da nam javis kako se odvija situacija....
Ja moj problem (koji je slican) jos nisam resila...ne bih da ga izgubim zbog toga...a jeste to problem...sada gledamo varijantu da uzmemo meni auto...videcemo.... :?