sta bi vi u radile?

Steffan:
-Eva-:
ccc pa ko kaže da moraš da ženiš kobilu? Nego uz djevojku pride dobiješ i kobilu (i stoku, njive, vinograde... ma kao u pjesmi o V. Ladačkom) i kažeš "I mi konja za trku imamo" :roll:

hahahaha neka hvala.. :lol: ej a odakle si ti, otkud znam da mi se ti to ne nabacujes?!? :lol:
Hi hi, ne brini, nisam sa sela. Nego, ako te interesuju preporuke... imam neke oglase na sajtu... pa... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Steffan:
-Eva-:
Steffan:
Ma nisam ti ja to trazio zbog toga bre.. :? necu ja da se zenim, zeni se ti! :D
Kako ja da se ženim? Ja sam žeeensko! :lol:
Što, šta fali KoLiBama (da da, ispravno je Kolibama)? Jesi li gledao link? :wink:

Pa dobro pa sta ako si zensko, niko nije savrsen.. :lol: nisam gledao.. plasim se... sta ako mi se neka seljancica svidi? Sta cu onda da radim!?! :(
Kastracija je uvek civilizovanija alternativa.

Mislim da je nekome ko planira da se udaje glupo reci "sta ces kada prodje strast?".

Ne znam koliko djevojka ima godina i koliko dugo je sa tim mladicem i da li decko uopste zna da se njoj nimalo ne svidja dolazak na selo. Ja sam kao dijete zivjela na selu, hranila sam koke, cuvala kozu i bilo mi je divno. Djeca uglavnom vole selo i slobodu koju ono pruza.

Nedavno sam bila u posjeti u jednom selu i bilo mi je divno i slatko, ali na tih nekoliko dana. Mislim da bi mi trebao jaci razlog da odlucim da sa svojih nepunih 20 zivim na selu. Ali bih voljela da imam nekoga bliskog ko ima koke i kravu i konja, pa da jednom u dva mjeseca pobjegnem na vikend i iskljucim telefon i ne palim tv, svugdje sipcim bez auta, lezim po travi i mazim patkice...

Da li ova djevojka treba i mora da pristane na taj zivot, nemam pojma. Mozda i decko zeli da pokusa da zivi u gradu. A ako je to selo na pola sata voznje od grada, i nije neki problem.

Ono sto mrzim kod sela je nezaobilazni svinjokolj kome nisam nikada prisustvovala niti je neko moj to radio. Na selu se podrazumjeva da priskocis u pomoc kod takvih stvari pa bih ispala nepristojna i lijena, sto je u svakom slucaju bolje nego muljati salo, setati krvav i znojav i puniti crijeva... :? Bljak.

Suzy:
Dobro ble Devocurak...mi se ovde raspisale...a tebe nema da nam javis kako se odvija situacija....
Ja moj problem (koji je slican) jos nisam resila...ne bih da ga izgubim zbog toga...a jeste to problem...sada gledamo varijantu da uzmemo meni auto...videcemo.... :?

...da radi se o Kaludjerici....eto rekoh i to..mada to je onaj deo gde ipak ima vise seljaka...inace on nema stoku...to ih ne zanima...videcu..sada kad dodje ruzno vreme i sve to..ma znate sta je problem......cini mi se da bi on i zeleo da ode odatle.....ali za to treba para, kao sto neko rece da prodaju stoku i zemlju....to im ne pada na pamet......videcu JOS NISAM ODLUCILA......ok zaprosio me je i sada smo vereni...ali videcu...evo danas sam bila u knezu.......kakav je to odmor bio za mene....i pored guzvi....umornih faca....prepunih autobusa.....meni je bilo fantasticno jer ovih par dana provedenih kod njega.....ja sam se ubila od dosade....iskreno...ali otom potom ne mogu vise da razmisljam....sta bude bice.....znam glup nacin razmisljanja ali valjda sam i ja preumorna...ne znam!!!!!!!!!!!!!! :?

Back