Šta bi vas usrećilo ovog trenutka? part II

Sinoć moj mali žuti moačak nam se vratio na kratko, i naravno baš me obradovao :D Mislio sam da me je ovoga puta trajno napustio-medjutim bila malo odškrinuta vrata od terase i lepo se ušunjao unutra. Ovoga puta nije bio izgladneo, izmalili smo se, malo odremali zajedno noćas :D :D i onda je ponovo otišao

I jutros se vratio na "odredjeno" vreme :D :D Dok sam bio sa drugim mačkama oko vrata od terase, on se brzinom metka ušunjao u stan. I onda je nastupila fešta, počeo je da se mazi, da prede.... :D :D

Obradovala me je jedna Silvija, ili kako sam ja nju zvao Silvi

1. Čestitao sam joj rodjendan, i iskren da budem nisam ništa očekivao od nje-nikav odgovor
2. Plašio sam se jedino da me nezablokira na fejsbooku, jer se sećam, davno nekada, da kad god bi je ja edovao na fejsbooku za prijatelja ona bi me zablokirala
3. Zahvalila se na čestitki i meni je unapred čestitala-pošto je njen rodjendan danas a moj u petak 6.juna
4. Neću je edovati za prijatelja, jer ja imam desetak ljudi iz naše srednje škole za prijatelje, a ona ima samo jednog, ali s obzirom da je taj prvi pokušaj neke komunikacije sa njom preko interneta uspeo (bez obzira što je udata) možda joj u budućnosti ponovo pošaljem neku čestitku preko fejsbooka

1.Jedan zeleni sa repkom za moj post. Hvala ti! :D :ok:

Ja ????:hahaha:

Danas me je obradovala činjenica da na nekom sastanku u firmi nismo podnosili izveštaj ko je kolko razgovora i skolpljenih ugovora za ovu nedelju imao. Ja to što se traži od mene neću da uradim (da nudim prijateljima i poznanicima osiguranje-pa da kad istrošim te kontakte dobijem otkaz, a ja ih uvalio da svaki mesec zbog mene plaćaju osiguranje) i hoću da na miran način dobijem otkaz :D Tj da se što manje nerviram do tada, i zbog toga

Da citiram :
Imala sam kosmar da sam trudna-sacuvaj me Boze i sakloni preplakala sam ceo san i nervirala se.

Koje olaksanje kad sam se probudila al* kako jeziv kosmar .

Ne ponovilo se .

Jeste da pise kako to znaci sledece: "Sanjati da si trudna: - ocekuje te uspeh i ostvarenje svih zelja."

Al* san je bio kosmar nad kosmarima .
---------------------------------------------------------
Dakle-obradovalo me je sto sam se probudila shvativsi da je to bio kosmar.

Hvala Bogu :pop: .

Back