CoolSashka
Primećen član
- Poruka
- 644
E jbg...cekaj mozda ima druga metoda...andra_gt:ali ja bash jako zeeeeellllliiiimmm a ono nece![]()
![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E jbg...cekaj mozda ima druga metoda...andra_gt:ali ja bash jako zeeeeellllliiiimmm a ono nece![]()
![]()
![]()
pricaj odmah!CoolSashka:E jbg...cekaj mozda ima druga metoda...![]()
![]()
:-( :-( :-( :-(CoolSashka:E sad...cekaj mislim...mozda je i nema? :?
stvarno? nisam znaoShinoda:smarate...![]()

Ovo je slatka poruka sa slatkim slovima, sa slatkom namerom u slatkom trenutku, jedne slatke noci i moze je dobiti samo slatka osoba kao sto si ti!CoolSashka:a sto smaramo? usrecila bi me...poruka...neka veoma slatka poruka da mi popravi raspolozenje... :-D
E hvalaandra_gt:Ovo je slatka poruka sa slatkim slovima, sa slatkom namerom u slatkom trenutku, jedne slatke noci i moze je dobiti samo slatka osoba kao sto si ti!
ops: sad sam pocrvenela...

ja :shock: ma ne ne ne decko pogresio si! :-D :-D :-DShinoda:ijao andro shvalercino!
Usrecilo bi me da oderem nekog u remiju sad!![]()
nemojte molim vas!CoolSashka:E hvalaops: sad sam pocrvenela...
![]()
![]()
hvala hvala!CoolSashka:Bas je lepa poruka...
u fazonu...samo ti se ciniandra_gt:ja :shock: ma ne ne ne decko pogresio si! :-D :-D :-D
bash tako!CoolSashka:u fazonu...samo ti se cini![]()
![]()
Evo ja jako zelim da nas Stefan(moj imenjak) ne juri!!CoolSashka:E cekaj da odgovorim na temu da nas Stef ne juri!![]()
salim seI ti se zoves Stefan? Coolandra_gt:Evo ja jako zelim da nas Stefan(moj imenjak) ne juri!!
Kad kazem da te volim, to nista novo nije! Kad pitas koliko, vise nego prije! Daleko do beskraja visoko do neba, najvise na svijetu i jos ako treba!IZVOLITE!CoolSashka:Usrecila bi me jos jedna porukasalim se
IZGLEDA DA HOCE!CoolSashka:I ti se zoves Stefan? Coole cekaj hoce li se ispuniti?
![]()
Hvala vam...mislim da sam se oraspolozilaandra_gt:Kad kazem da te volim, to nista novo nije! Kad pitas koliko, vise nego prije! Daleko do beskraja visoko do neba, najvise na svijetu i jos ako treba!IZVOLITE!
ne morash da mi persirash.Mislim da nisam stariji od tebe.Koje si god?CoolSashka:Hvala vam...mislim da sam se oraspolozilavidis kako se ispunjava?
![]()