Belief
Početnik
- Poruka
- 22
Ja cu ovom odvrnuti,ukoliko se uskoro ne pribere i ne vidi sta radi.Sve loodaci
ko ce znati i zasto se smejem
ko ce znati i zasto se smejemDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ko ce znati i zasto se smejem

salim seDruskane, si ti malo gej?Dejan 90:Da mi neko kaze da mu je stalo do mene i da nisam takvo sr**nje ko sto jesam u svakom pogledu...

Heheh,uzmi koju hocjesh!CoolSashka:Evo Soffy dobila si 3 cokolade...odnosno 2 posto ces jednu meni dati!salim se
Usrecena (: Zivot je ponekad fantajebenofantastichan.Cyber-BARABA:Da mi poshalje mail jedna osoba![]()
Ne znam da li je dejstvo bilo nase ali si usrecena!!!!sofffy:Heheh,uzmi koju hocjesh!
Marge,hvala na chokoladama! :*****
JA SAM NAJSRECJNIJA OSOBA NA SVIJETU!!! (((((:

Pa sta te sprecava? :-DMadonnaGirl:Da se vratim da spavam...

" nego stvarno srecna.Yuyuyu, al' smo explicitni... Mada mi dajesh ideje za moje usretjenje... :lolCoolSashka:Usrecio bi me povratak jednog decka s mora...koji nece doci do polovine ovog meseca...a sex sa njim je tako dobar...eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zivot je takav... :-(

Ben_Adam:Yuyuyu, al' smo explicitni... Mada mi dajesh ideje za moje usretjenje... :lol![]()

Pa sta ces na smes protiv omladine! Pa mi te nasledjujemowild_child:C C C omladina danas.......to se zove usrecenje....

E ovo me podseti na babe u autobusu kada bi da ti sednu u krilo, a trchale su za basom, onako, k'o Olivera Jevtić...wild_child:C C C omladina danas....