CoolSashka
Primećen član
- Poruka
- 644
Ben_Adam:E ovo me podseti na babe u autobusu kada bi da ti sednu u krilo, a trchale su za basom, onako, k'o Olivera Jevtić...![]()
koji si ti lik!Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ben_Adam:E ovo me podseti na babe u autobusu kada bi da ti sednu u krilo, a trchale su za basom, onako, k'o Olivera Jevtić...![]()
koji si ti lik!....koje drzis u casi nocu....(vestacke zube)pa izgledaju jezivo....wild_child:Nego sta...to mi je i ciljJa sam vec matora baba...sad cu stap da kupim i da vas vijam po forumu sve sa vestackim zubima.
![]()

samo pazi da ti od silnog pametovanja nama,ne ispadne pretezawild_child:Nego sta...to mi je i ciljJa sam vec matora baba...sad cu stap da kupim i da vas vijam po forumu sve sa vestackim zubima.
![]()

uuuu jeeeee! :shock:CoolSashka:Usrecio bi me povratak jednog decka s mora...koji nece doci do polovine ovog meseca...a sex sa njim je tako dobar...eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zivot je takav... :-(
opet?wild_child:@Pajper naebala si kad napravim ms profil opet![]()

haha,nije smesno... :-(Shinoda:Druskane, si ti malo gej?![]()
I ti ces ici na Krigla fest?Bicu i ja tamo...wild_child:ne ne ne ostavljam ja drugove u nevolji..
Inace usrecio bi me sladoleed..i da decko ne radi sutra da mozemo zajedno na Krigla fest na Ritam Nereda..hell yeah

Pravo kazes!wild_child:Nadam se da cu ici
Program mi ove godine i nije neko ali pivo je pivo :wink:

Than' ya!CoolSashka:![]()
![]()
koji si ti lik!

Pa kda ih ukrademo, juritjesh ih k'o deka Simpson kornjachu...wild_child:Nego sta...to mi je i ciljJa sam vec matora baba...sad cu stap da kupim i da vas vijam po forumu sve sa vestackim zubima.
![]()