Sta bi vas sada usrecilo?

• Začetnik teme Začetnik teme Ank
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
*RHCP 4ever*:
Ono sto bi me usrecilo stalno, a to je da bar na sekundu budem srecnica kao ovi ljudi:

Zasto ja nisam takva srecnica?! I imaju oni dosta takvih snimaka, cak i kad hodaju ulicom, zaustavljaju ljude, zezaju se...Onda tu je i MTV fanatic emisija sa njima... A ja ZNAM da nikome od tih srecnika nije NI PRIBLIZNO stalo do Peppersa kao meni!!! A oni cak nece nikada ni znati da ja postojim... :cry::cry::cry:Sta bih ja dala da sam na mestu ovih srecnika...Ah, ovu je zagrlio, ovu poljubio i zagrlio, ovima dao ruku, slikao se... PUCI CU OD LJUBOMORE!!! Grrrrrrrrr, hocu i jaaaa!!! Ja bih umrla od srece istog momenta!!! Zasto tako nesto ne moze meni da se desi? :cry::cry::cry:
Zasto ne mogu jaaaaaaaaaa da budem takva sreeeeeeeecnica?!?!? Zasto je zivot tako okrutan?:cry::cry::cry: Zasto? Ja umirem ovde, a neki kojima oni mnogo manje znace se tamo grle sa njima, ljube... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! ! Umreeeeeecccccuu!!! :cry::cry::cry:
Izvinjavam se ako sam vas smorila, ali shvatite me ljudi, teeeeesko mi je mnooooogo!!! Jaaaaaaako sam depresivna!!! :cry::cry::cry:
G E T
A
L I F E ! ! ! :roll:

wild_child:
Ma nisam.....samo je ispao ckapi.....ali oprosticu mu ...previse ga volim

ovo je divno (: zao mi je shto nekima nije dovoljno ):

A ja sam se usrecila sa avionskom kartom Beograd-Podgorica :D
I usrecilo bi me da kupim 4359 torbi i isto toliko pari naochara koje sam videla u gradu da mi se svidjaju. I jedna haljinica. Lechim tugu shoppingom ;p

To jeste bilo divno :)......eh
znate sta me sad nervira,nervira me kad se nekom svidjate a on se plasi da se zaljubi u vas jer misli da ce vas povrediti a da vi to ne zasluzujte,i onda vas lepo otkaci i pre nego sto se mnoge lepe stvari dogode,ne znajuci da je vama lepse da sa njim imate bar koji dan srece nego milion dana nicega....usput vas tim postupkom povredi

Eh da svi misle kao i mi o tome....nazalost nije tako,i nikad nece biti tako
Uvek treba rizikovati u zivotu,nikad ne znamo kakvo dobro moze proizaci iz toga,i bolje rizikovati nego kasnije u zivotu govoriti-sta bi bilo da sam to tada uradio i kajati se

shushu:
ovo je divno (: zao mi je shto nekima nije dovoljno ):
belief:
To jeste bilo divno ......eh

mislim da je Isus zaboravio neke stvari, ili je bio suvishe bozhanski naivan.
prashtanje, ah.
patetichno i shto je josh gore - jalovo, ako se prethodno ne nauchi pameti.

mene bi usrecjilo.... ehhhh. mene bi... usrecjilo... da shvatim zashto ova tema ima 113 strana, i zashto predstavlja groblje polu-idiotskih i nezanimljivih zhelja koje malo koga interesuju.
ah da, setio sam se. :)

Belief:
To jeste bilo divno :)......eh
znate sta me sad nervira,nervira me kad se nekom svidjate a on se plasi da se zaljubi u vas jer misli da ce vas povrediti a da vi to ne zasluzujte,i onda vas lepo otkaci i pre nego sto se mnoge lepe stvari dogode,ne znajuci da je vama lepse da sa njim imate bar koji dan srece nego milion dana nicega....usput vas tim postupkom povredi
TO MI SE DESILOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!! :-( jos je sad otisao u Grcku.... :evil: glavu bi mu odvrnula kad bi ga videla...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back