bleach
Iskusan
- Poruka
- 5.435
nije problem prijemni iz engleskog, neki nivo takmičenja (negde mnogo viši, negde mnogo niži - to je ono što pričaš), nema problema. a šta drugo radiš? srpski?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo ja cu (: mada se malo kasno javljam (8bojan86:Da se javi neki dobar covek koji ce mi uraditi ovaj ogromni domaci iz organske hemije, za sutra![]()
Takodje...nensy4ever:byxnazez
pa ovaj...da sytra dobijem pozitivy na kontrolnom iz matike...eto samo to
samooooo...
šta te briga? idi tamo na 'ziku, pa se širi. :buhu: ;pmortishaaa:hehe ej bwe vas dve sta chatujete ;p
awwww, koliko dugo ne pročitah ono baš tvoj post, jbt.mortishaaa:volela bih da znam sta je sreca ... tj da razresim to sebi ...
mogu samo da kazem da sam jako bila zadovoljna (hm srecna?;p ali ne tako) kada sam dobila adsl ;p i player npr. ali ne mislim sada na to ...
ne znam ... ispunjava me npr zima ... njen miris ... i tako neki mirisi koji bude nesto u meni ... ispunjava me kada vezbam/radim/ucim ono sto volim ...
ne znam to mi je sada palo na pamet ... mozda je to ono sto me nekako cini srecnom ...
ne znam (x-ti put) ... mozda bih volela da imam herca za neke stvari, p bih onda mogla da budem srecna roll ...
m lupetam ...
u svakom slucaju ne dozivljavam sebe kao srecnu osobu ... a ne znam sta da radim povodom toga ... da se potrudim, mozda?
nja ...
mah ko da je bitno ... (8
bih ja ;p ali ne znam odakle da pocnem ;p p zato se ovde sirim, jer sam vise u toku (8bleach:šta te briga? idi tamo na 'ziku, pa se širi. :buhu: ;p
koliko dugo ne bejasmo ovde ...bleach:awwww, koliko dugo ne pročitah ono baš tvoj post, jbt.
elem, razumem sve, i razumem ~nemanje herca, ali imaš ti to u sebi... znam ja to, znaš i ti, ali eto, nekad smo nespremni da rizikujemo, ali ja znam da si za to sposobna. (:
al' se upetljah... tako je kad idemo samo na kratko na netić. ;p
mene bi sada (trenutno) usrećilo da ispraznim mozak.
što Andrej kaže - da duva promaja. neka. to 'oću.
da uspem da se odreknem chokolade, chokoladica, eurokrema i svega slatkog na neko vreme.....(jbt postala sam zavisna od Twixa :?)Lana M.:Puno cokolade...