Sta bi vas sada usrecilo?

• Začetnik teme Začetnik teme Ank
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
volela bih da znam sta je sreca ... tj da razresim to sebi ...
mogu samo da kazem da sam jako bila zadovoljna (hm srecna?;p ali ne tako) kada sam dobila adsl ;p i player npr. ali ne mislim sada na to ...
ne znam ... ispunjava me npr zima ... njen miris ... i tako neki mirisi koji bude nesto u meni ... ispunjava me kada vezbam/radim/ucim ono sto volim ...
ne znam to mi je sada palo na pamet ... mozda je to ono sto me nekako cini srecnom ...
ne znam (x-ti put) ... mozda bih volela da imam herca za neke stvari, p bih onda mogla da budem srecna roll ...
m lupetam ...
u svakom slucaju ne dozivljavam sebe kao srecnu osobu ... a ne znam sta da radim povodom toga ... da se potrudim, mozda?
nja ...
mah ko da je bitno ... (8

mortishaaa:
hehe ej bwe vas dve sta chatujete ;p
šta te briga? idi tamo na 'ziku, pa se širi. :buhu: ;p
mortishaaa:
volela bih da znam sta je sreca ... tj da razresim to sebi ...
mogu samo da kazem da sam jako bila zadovoljna (hm srecna?;p ali ne tako) kada sam dobila adsl ;p i player npr. ali ne mislim sada na to ...
ne znam ... ispunjava me npr zima ... njen miris ... i tako neki mirisi koji bude nesto u meni ... ispunjava me kada vezbam/radim/ucim ono sto volim ...
ne znam to mi je sada palo na pamet ... mozda je to ono sto me nekako cini srecnom ...
ne znam (x-ti put) ... mozda bih volela da imam herca za neke stvari, p bih onda mogla da budem srecna roll ...
m lupetam ...
u svakom slucaju ne dozivljavam sebe kao srecnu osobu ... a ne znam sta da radim povodom toga ... da se potrudim, mozda?
nja ...
mah ko da je bitno ... (8
awwww, koliko dugo ne pročitah ono baš tvoj post, jbt.
elem, razumem sve, i razumem ~nemanje herca, ali imaš ti to u sebi... znam ja to, znaš i ti, ali eto, nekad smo nespremni da rizikujemo, ali ja znam da si za to sposobna. (:
al' se upetljah... tako je kad idemo samo na kratko na netić. ;p

mene bi sada (trenutno) usrećilo da ispraznim mozak.
što Andrej kaže - da duva promaja. neka. to 'oću.

tek sad uocih da si odgovorila shock ;p

bleach:
šta te briga? idi tamo na 'ziku, pa se širi. :buhu: ;p
bih ja ;p ali ne znam odakle da pocnem ;p p zato se ovde sirim, jer sam vise u toku (8

bleach:
awwww, koliko dugo ne pročitah ono baš tvoj post, jbt.
elem, razumem sve, i razumem ~nemanje herca, ali imaš ti to u sebi... znam ja to, znaš i ti, ali eto, nekad smo nespremni da rizikujemo, ali ja znam da si za to sposobna. (:
al' se upetljah... tako je kad idemo samo na kratko na netić. ;p

mene bi sada (trenutno) usrećilo da ispraznim mozak.
što Andrej kaže - da duva promaja. neka. to 'oću.
koliko dugo ne bejasmo ovde ...
"...zanimljivo je cega se ljudi najvise boje!... Novog koraka i svoje nove reci najvise se boje..."
bojim? nespremna? neumem? bilo kako bilo ja ne mrdam ...

da ... nema vajde od kratkog ... ;p

jeste ... nekada je to i bolje ... mislim ta promaja ... sada bih opet stavila jedan citat, ali necu da smaram ;p malo odmora ...
ja nekada (cesto) imam utisak kako mi i jeste mozak prazan ... mislim cesto tako nekako sto se svega tice ... no, sama sam ja kriva sto sam glupa ... nema tu mnogo sta da se prica ...
p.s. napomena: nisam ovo rekla da bi me neko ubedjivao u suprotno ...

mashim temu ... off off off ... ne odgovaraj (;

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back