Sta bi vas sada usrecilo?

• Začetnik teme Začetnik teme Ank
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
volela bih da mi ON posalje poruku, da naucim ovu je*enu biologiju, dobijem 5 iz fizike (ma da, cuda se desavaju, ali ovakva ne), da ON dobro uradi prijemni i izvuce se iz ovih go*ana u koja je upao, da se MI smuvamo... i... ako se setim jos neceg javicu vam...e da i da popravim istoriju i poze jedna 5 iz srpskog...

sada bi me usrecila jedna cvena novcanica i jos 5.000.000.000,00 evra na racunu u svajcarskoj banci i da kupim audi rs8 6.0q i vilu u diplomatskom naselju na dedinju i neka sponzorusica i da zavrsim ovaj j.ebeni faks i da pocnem da radim kao profa u nekoj skoli jer je to zezanje i da mi se tanja vrati i da se posteno odmorim i da nabudzim heroja na 60 nivo i da opikam fudbal sa pajtosima i da popravim telefon i da napusim glupog asistenta i da se spreci globalno zagrevanje i da pretstanu alge da umiru i da nabavim nekog dobermana i da narkomani prestanu da se drogiraju i da otopli i idemo na adu i da se splavovi zatvore i otvore neki normalni klubovi i da se saletu, keletu, joksu, milici, zeljku i drugoj deci vrate roditelji koji su silom prilika napustili ovaj svet i da se meni vrate baba i deda koji su imali istu sudbinu i da ljudi malo pocnu da razmisljaju.....

newerna_beba:
da se razbudim i dobijem danas 3 dvojke....:(
go бебо go!!! go бебо go!!! Ако је ово написала јутрос у 6 значи да иде у школу пре подне, а то значи да ће бити код куће нааааааајкасније до 3, а пошто ће добити те три двојке неће доћи до вечерас, тако да људи слободно честитајте имате форе дакле до вечерас :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back