- Poruka
- 17.475
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Po kom ti kalendaru pratiš vrijeme? Kod mene je utorak.Prijalo bi mi da nije nedelja.
Po svom.Po kom ti kalendaru pratiš vrijeme? Kod mene je utorak.![]()
Tako i treba. Evo ja sam sad odlučila da je petak. Odoh na vikend.Po svom.![]()

Vidi tamo, kad sređuješ to spavanje, meni uzmi do 9, ako treba plati, prebaciću ti pare elektronski.Da spavam bar do 6,a ne kao vještica u 5 skroz budna.

Neka ti to bude rodjendanski poklon.Vidi tamo, kad sređuješ to spavanje, meni uzmi do 9, ako treba plati, prebaciću ti pare elektronski.![]()
Kod nas se prodaju gotova jela nekog srbijanskog proizvidjača,nisam sigurna možda C marker ili kako već,nisu uopšte skupa,za ukus ne znam. Možda da to nabaviš za loše dane?Neki skuvan ručak kakav bilo.
Moram nešto raditi po tom pitanju, potpuno sam bez volje za bilo šta, a najmanje za kuvanje. Ne sviđa mi se ovo stanje nikako, ali ne umem da se izbavim iz njega.Kod nas se prodaju gotova jela nekog srbijanskog proizvidjača,nisam sigurna možda C marker ili kako već,nisu uopšte skupa,za ukus ne znam. Možda da to nabaviš za loše dane?
Moraš sebi stvoriti potpuno novu rutinu. Pokrenuti se nije lako ali se mora .Moram nešto raditi po tom pitanju, potpuno sam bez volje za bilo šta, a najmanje za kuvanje. Ne sviđa mi se ovo stanje nikako, ali ne umem da se izbavim iz njega.
Znam, ali ne znam kako ću.Moraš sebi stvoriti potpuno novu rutinu. Pokrenuti se nije lako ali se mora .
Samo ti sebe možeš motivisati. Plan da ideš u CG ne prolazi ako si tako potonula. Ustani rano i odmah u kratku šetnju,imaš li kakav park blizu? Dunav koliko ti je daleko? Voda je čudo,sve muke odnese kad si joj blizu . Razmišljaj o tome kako ti treba snaga da ideš kod djece. Svi imamo i motiv i snagu,samo nekad treba da to čupamo iz sebe.UsZnam, ali ne znam kako ću.