Sta bi uradili ?

ja svaki dan kad sretnem Radovana Karadzica i Ratka Mladica kazem im dobar dan kako ste.

(vrata su mi otkljucana i pravo po hodniku pa levo je spavaca soba. nemojte razbijati i pucati na sve strane bas sam se juce ponovio u ikei :D )

Ahaaaaaaa....
Pricam sa komsijom na ulici nesto kao koja je vlast gora, tipicno Lalinski pljuvanje po vlasti... On na demokratskoj strani ja na nacionalnoj, kada nam pridje poznanik "Ma sve demokrate treba...."
Kakav je pogled imao u ocim, ja sam se uplasio.

Ovo pricam kao los, los primer. Mrznja je zavladala medju ljudima, stasna.
Veruj mi jako je lako napasti, pretuci i ubiti coveka ako to sebe ubedis da radis iz najsvetlijih pobuda, u ime vere, nacije, petriotizma...
Takvih ljudi je mnogo, i nece osecati grizu savesti da skrate za glavu najblizeg ako pomisle da je izdajnik ili slivno.

Pogledaj samo kakav nam je bio gradjanski rat u Srbiji . Brat na brata. Ne bih se ja olako igrao " ja se plasim sluzbi ivojske", naprotiv njih se niko ne plasi, suvise olako uzimas komsije, a samo se recimo seti ispred koga si sta pricao, taj neki je zapamti svaku tvoju rec, i uvek ce ti je uzeti za zlo u nekom trenutku.
tako su ratovi i pocinjali.

Jedan odlican film o Spanskom gradjanskom ratu. nacionalisti, Frankisi streljaki vod i jedan mladic je pripadnik voda.
Kaze mu pukovnik:

"Znas mi cemo pobediti u ovom ratu, ne zato sto smo u pravu ili imamo uzviseniji cilj, nego zato sto smo ludi od onih tamo."

2:

"Od svih ratova, gradjanski je najmanje prljav, to je jedinstvena prilika da ubijes onog koga si ceo zivot mrzeo i da se oslobodis nepozeljnih delova porodice"

Ево, ја сваки дан пријављујем надлежнима и Соњу Бисерко и Наташу Кандић и све те сумњиве ликове које шврљају Србијом и опет ником ништа. Шта ћу, велим да не сметам па сад ћутим.

А ја некако из дана у дан риалајзнем да носим неки латентни осећај кривице због ове двојице.... све ми се некако врти по глави, као да сва одговорност пада на мене.... нема друге мораћу да приступим задаћи !

Спакуј нешто ствари па код Цеце Лукић, да ти она објасни како се возе кола и тражи Младић у исто време. То је иначе њена одвала у Утиску.
Нешто сам ја укопчао, без шале, Цеца ти је мерна јединица за квалитет рибе у Србији.
Мислите о томе и гледајте две Цеце као параметре, због тога им и верујем да су они нека Друга Србија, додуше, друга не значи и аутоматски боља, пре би се могло рећи да је барем ружнија.
Елем, сад ће да ме нападну да сам пропагатор турбо-фолка а једини ми је грех што волим жене а не чивилуке и офингере.

жестоко.... Ма ова учи више вештина одједном, мултидисциплинарно хармонија тела и духа у хеленском стилу, а ова друга лови хоће ли наредни бити баја с'еклером или фузбалер.... очигледно полако се усавршавамо.... достижу се стандарди

Рецимо, могли бисмо рећи да је нека риба вредна: пола, једне, или 2 Цеце, у најбољем случају... а тек Оље, то би ишло за оне муљарке и речне :)
Нису ни све пијаце исте....

Back