Šta bi uradile u slučaju da vam neki muškarac

Samo takav i moze da me impresionira i privuce.
Nedavno sam Mu priznala, kada vidim koliko zna, da se pored njega nekada osecam malo tupavo :rumenko: :lol: Ali, onda se nasmesim i uzdahnem. Muskarca sa kojim sam moram da postujem i da mu se pomalo divim :aha:

Mislim da će ta love story imati dobar kraj, jer mi se čini da ispravno razmišljaš.Čak i kad je muškarac gluplj.. intelektualno nemoćniji, korisno je pohvaliti ga, korisno.:)

na intelektualnom planu u nekom ćaskanju pokaže da je superiorniji od vas?

Da li bi ste ćutale?
Da li bi ste rekle - joj kako si glup?
Da li bi ste dopustile mogućnost da je lik zaista pametniji od vas? ( I to se dešava.)
Da li bi ste mu stavile tucano staklo u kafu?

odusevila bih se...bilo bi pricaj jos da upijam :eek:
ja se i druzim/u vezi sam sa ljudima ili na istom ili na visem nivou
ovi ispod me ne tangiraju uopste, nemam zivaca za njih

imam poznanicu koja ne moze sa superiornijim muskarcem nego sve bira neke budi bog s nama
ja ni u setnji od dva sata nemam o cemu sa njim da caskam kad nista ne zna niti ga nista interesuje bre :sad2:
pa kako moze pitam je, kaze imponuje mi...:eek: kako moze da ti imponuje da si sa glupljim, pa sebe tako zakpavas bre :pljus:

na intelektualnom planu u nekom ćaskanju pokaže da je superiorniji od vas?

Da li bi ste ćutale?
Da li bi ste rekle - joj kako si glup?
Da li bi ste dopustile mogućnost da je lik zaista pametniji od vas? ( I to se dešava.)
Da li bi ste mu stavile tucano staklo u kafu?

joj kak je pametan :zaljubljena:

naravno da bih uživala ako ne bi bio dosadan i insistirao da mu svi ljube tragove :)

imam poznanicu koja ne moze sa superiornijim muskarcem nego sve bira neke budi bog s nama
ja ni u setnji od dva sata nemam o cemu sa njim da caskam kad nista ne zna niti ga nista interesuje bre :sad2:
pa kako moze pitam je, kaze imponuje mi...:eek: kako moze da ti imponuje da si sa glupljim, pa sebe tako zakpavas bre :pljus:

O tugo jesenja....
Kakva grozna priča.

Pa to, magarac, magarica, svejedno, svaka zverka je funkcionalnija kad je potapšeš po leđima.

sto jes, jes.

- - - - - - - - - -

a kako ti pametniji od tebe mogu da budu sa tobom, m?:think:

Sunce ti poljubim, koliko žena koje maštaju o pametnom muškarcu! :eek:

Da li to znači, da li to znači... ne usuđujem se reći... da je deficit?

ma nije nego su pre zene nekako pustale muskarce a sad im ulecu u makaze, onako moras malo da se smiris da to bude jedna sreca

- - - - - - - - - -

nepristojno ponasanje, incident, ali mali, neka odvala pomalo neprikladna

Back