Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
Ne gledam tudje zivote na ulici...A i zna se gde je zivotinjama mesto
jao,pchelice mala,a gde je to zivotinjama mesto,molim te?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne gledam tudje zivote na ulici...A i zna se gde je zivotinjama mesto
Sta bi ste vi uradili da ste videli choveka kako vodi mlado kuchence ( nema vishe od 6 mesetzi ) na povodcu koji GUSHI kuche ??? Danas sam imao prilike to da vidim , kuche je non-stop cijukalo , dok ga je gazda praktichno VUKO kao KOFERChE ... Neshto kasnije skinuo je kuchentze za povodca i tim lancem ga sve tuko po GLAVI!!!
Kuche je stajalo pred njim i jaukalo , kasnije mu je opsovao majku keretju i shinuo ga lancem preko celog stomaka , kuche je zatim pobeglo , a on nastavio put !!!
Nisam teo da odem do kucheta dok taj kreten ne ode ... kad se izgubio iz vidika otisho sam do kucheta , mali se treso i cvilio ( onako u sebi , *** ne znam kako da opishem ) ...
Kad sam krenuo da ga pomazim po glavi odma je pobego ...
pa sad ocu da vas pitam : DA L' SAM PRAVILNO POSTUPIO ShTO NISAM NIShTA URADIO , il ... ???
I ShTA BI STE VI URADILI DA SE BILI NA MOM MESTU ???
jao,pchelice mala,a gde je to zivotinjama mesto,molim te?
![]()
Ne obracaj paznju imala je ona takvih provala na hiljadu.![]()
bash mi je zao...
![]()
Mislim da se za pravdu ne stoji u redu, kao ni da se pravednost deli po reduja jako volim zivotinje i uvek mi je zao kad da se neko izivljava nad njima. Ali ljudi su sad u nekim drugim brigama. Samo pogledajte vesti pa vidite koliko dece strada, sto u nesrecama, sto od ludih rodjaka i roditelja. Mislim da se treba prvo izboriti za normalnije odnose prema deci, pa tek onda na red dolaze zivotinje. A takodje postoje ljudi koji su zaokupljeni svojim egzistencijalnim problemima, ne znaju sta ce sutra jesti, a neki su zaokupljeni politikom, pa ih ovakve stvari ne doticu. Ja licno, da sam prisustvovala takvoj situaciji isto ne bih reagovala, a pogotovo ako bi dete bilo samnom. bilo bi mi jako zao kuceta, ali imam ja vecih problema i briga nego da se smucam i da trazim Orcu da prijavim ovaj incident.
Orca, kao organizacija, zavredjuje puno postovanje i svaka im cast, i ja sam zamalo postala clan iste, ali otkako sam se porodila shvatam da postoje vrednije stvari za koje se treba boriti.
ok onda cemo ignorisati kada se debili izivljavaju nad zivotinjama....
znash,ne sastoji se planeta zemlja samo od ljudi....priroda i zivotinje se moraju negovati da bi svet funkcionisao
Mislim da se za pravdu ne stoji u redu, kao ni da se pravednost deli po redu
Vec ako smo pravedni, bicemo pravedni u svakom trenutku i prema svima...i kad imamo prilike pokusacemo da ispravimo nesto...
Nema logike to sto pricas...to bi isto bilo kao da kazes ,,Necu nahraniti ni jedno kuce, jer su deca u Africi gladna, a deca su ispred kucica" a ti ne delis izmedju kucica i dece, vec kucetu imas prilike da pomognes, a deci u Africi nemas...