Шта би сте урадили...

Poruka
3.024
Шта би сте урадили, кад би упознали доста млађу женску особу која вас је запазила пре но ви њу, и да се ''одузима'' за вама? :D

Да при сусрету са вама одузме јој се моћ говора, а у очима јој видите неизмерну љубав и страх? Да вашим мислима, погледом, утичете на њу? :D

Да вас чујем момци, а свакако Даме могу да коментаришу... :D

130814081.jpg

Да небуде забуне, на слици коју сам поставио, није ни она а ни ја... :)

Poslednja izmena:
Шта би сте урадили, кад би упознали доста млађу женску особу која вас је запазила пре но ви њу, и да се ''одузима'' за вама? :D

Да при сусрету са вама одузме јој се моћ говора, а у очима јој видите неизмерну љубав и страх? Да вашим мислима, погледом, утичете на њу? :D

Да вас чујем момци, а свакако Даме могу да коментаришу... :D

130814081.jpg
ne bih je ni pogledao

Okrugli,skontali smo jos u prosloj temi da imas neku tinejdzerku koja ce iseci vene (ili umreti od strasti) ako joj uskoro ne uvalis djoku.
Znaci ne znam sta da radis.Kresni je.

AlexandarNS

Pa sta znam,ja sam bas u godinama.

Za pcetak bi isao na foru kao otac i cerka...

Ono volim je ko otac, ona moja cerka.

A kad mi u krilo sedne guram prstenjak.

Ogrebem se za mindzu a ona i ne skonta....

Не долази у обзир никакво кресање.

1. Иако је пунолетна, млађа је од моје черке... :)

2. Дама није ку.рва, напротив, налази се у оном специфичном стању жестоке, небеске љубави, кад је најосетљивија, када човек ни у ком случају, ни у сну, несме да је наводи на грех, блуд, поготово не да је искористи.

3. Не сме се прилазити таквој особи са било каквом намером, ни лошом ни добром, али несме се ни игнорисати, зато што може довести жену до тежих последица, недај Боже, до трагедије.

4. Једини начин превазилажења овакве ситуације, иако јако привлачи мушкарца као магнет, који мора да се уздржи било какве реакције, све док се она сама не охлади, или сама конкретно наступи и створи контакт, и сазна у чему је њен проблем. Опрезан приступ комуникацијом навести је да се ''усмери'' на оно што њој доличи.

5. Обавеза сваког мушкарца је да чува и штити жене, ма какве год оне биле, ма шта чиниле, и помоћи им да исправе свој живот, своје животне стазе, и наведу на прав пут, итд... :)

Ne verujem da je moguće da se toliko oduzima od čežnje, ili preteruješ i vidiš ono šta želiš da vidiš ili je malo blesava pa nije lepo da to iskoristiš.

Слатка си, волим кад ми причају о мени... :heart::cmok:

- - - - - - - - - -

vrlo rado iskorištavali dok nam valja, eto to bismo radili :)

Е јеси дуууушааа од чоека! :hahaha:

- - - - - - - - - -

pa ovde mi se to desilo eto vec 12x i manje vise snoskice su ok:heart:

Цеп'о, не цеп'о, малом време пролази, а? :D

- - - - - - - - - -

pito bi jel sme da mi glumi ćerku u bioskopu da gledamo pčelicu Maju :malav:

Си пит'о Качу? :hahaha:

Iskulirao , kao sto i jesam , necu bre u tvorza da idem ...16 dina je malo da se ne lazemo jbg ...mator sam izgleda :sad2:

Није малолетна, ако неможе друго, боље то твоје решење него доживети напаст... :)

- - - - - - - - - -

Ma da, sve mladjahne cekaju nekog matorca od koga ce da im klecaju kolena...

Јооој, немој душо да ти због мене клецају колена, не искушавај своју срећу самном...:D

- - - - - - - - - -

haha vratio se ćoskara. Opet ista prica.

Хехе, добро те нашао... :D

- - - - - - - - - -

U piletini je perspektiva...

Али са мером...:D

Па кад би је видео уживо, само слеђа, забалавио би, и спале би ти гаче, и кад би стигао кући гоо, требало би ти годиину дана да се сабреш и схватиш шта ти се десило. :D

Ja iam 32 nisam odrtaveli deda pa da mi se to desi
Sta je do mnogo mladja? 20g
Pa nisam pedofil

Back