gost 371695
Elita
- Poruka
- 19.917
Ulozio u nesto. Mislim da milion na zapadu ne znaci bas toliko brze bi se to sjeballo nego sto mislite ako ne bi bilo nekog povratnog profita
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne treba 3, dovoljan je milion. Za par stotina hiljada možeš da kupiš super jedrilicu a o ostrvskoj kući da ne pričam. Recimo 400 000 bilo bi savršeno dovoljno. 300 000 da stavim u slamaricu, i 300 000 mi ostaje da putujem. Ja radim u banci, računica mi odlično ide, hvala.
Pored azila o kom sam pričala, prvo bih se čudila i bila u šoku nedelju dana. Mozda i više. Verujem da nista drastično ne bih menjala, volela bih da uradim nesto lepo. Za meni drage ljude
Ne treba 3, dovoljan je milion. Za par stotina hiljada možeš da kupiš super jedrilicu a o ostrvskoj kući da ne pričam. Recimo 400 000 bilo bi savršeno dovoljno. 300 000 da stavim u slamaricu, i 300 000 mi ostaje da putujem. Ja radim u banci, računica mi odlično ide, hvala.
Radis u banci ?! Odlicno vec vidim da mozemo uzajamno da se pomazemo![]()
Ne Nisam mislio u tom kontekstuTo ti je isto kao da od pandura trazis pomoc na putu.
- - - - - - - - - -
A jos ni evre nije stavila u slamaricu i ne voli mladje od sebe.
Vidm da radis u banci, cim pare stavljas u slamaricu.Molim
Kud bi sa 300000 stigla? Aj kad radis u banci, stavi 300000 na karticu i podji negde, potrosila bi ih za mesec dana.
- - - - - - - - - -
Jos jedan azil?
Aj biću pristojna. Sa trista hiljada evra bi mogla da obiđem ceo svet i to dvaput. Sa petstotina evrića ću otići krajem februara u Šri Lanku, Mount Lavinia. 440 dolara smeštaj za 11 dana i 300 evrića povratna karta flydubai. To je manje od petstotina evra. Poneću i neku cifru za trošak, ali sve u svemu to je nešto malo jače od soma evrića. I to da se uopšte ne stiskam.
Što volim pametnjakoviće koji ne izlaze iz sobe i ne udaljavaju se o tastature kompa osim koliko da nesto prezalogaije kad počnu da mi pametuju o novcu.
Staviti u slamaricu je tek pa izraz. Sigurno neću da obelodanim celom svetu gde držim pare. Svašta
Koji ću kur u Dubaiu?!
https://global.cheapflights.com/sea...de/departing-2018-02-28/returning-2018-03-11/
A za Cottage Garden Bungalows, Mount Lavinia već imam rezervaciju.
Pali ti u Dubai, srećan put![]()
Ne bi svratila u dubai i abudabi sa 300K evra u dzepu?
A pazi sejseli na 1000 km ni tu ne bi svratila?
Karta 1000 i nesto dolara iz emirata.![]()
Ne. Te muslimanije me nikad nisu privlačile. Da me ne shvati neko pogrešno, ali zemlje gde kao žensko treba da se plašim da li će me napasti jer ne nosim burku![]()
Ma koliko bile bogate. I uopte ne razumem tu fasciniranost zgradurinama. Bila sam u Hong Kongu, nema nista posebno sem gomiletine ogromnih skajskrejpera (soliterčina), od stakla i betona. Jedino što mi je bilo zanimljivo kad smo moja drugarica Makedonka i ja obilazile prčvarnice po kineskoj pijaci i penjanje na taj vidikovac odakle se ceo grad vidi kao na dlanu. Ostalo bzvz. Užasno visoke zgrade i ulice.
- - - - - - - - - -
Pa šta? Na raspolaganju ti stoji cifra od trista hiljada evra. Halo?
Mislim ovoj Ninočkinoj imaginarnoj situaciji.
Ja i pricam o tome kad imas pare koje si planirala za put, onda nisi ogranicena i neces se zakljucati u bungalov sa dragim osam dana.![]()
...s milon eura znam
ali,
sa milon skotova jos ne znam...
Moja zemlja je naseljena u vecini sa nekim nepoznatim i nepredvidvim skotovima
kojima su uvijek neki Drugi krivi...
Sa 300k u dzepu, bas bi se informisala na netu s kim letis i koliko kosta hotel, a i moreplovca bi vodila sa sobom malo sutra.
Znaci pre nego stavis pare u dzep odes na net, nadjes kome pare da das i da ti uplacuje dividende na racun, tako se racuna da si bankarica prava.
- - - - - - - - - -
A, koja je tvoja zemlja i sta ti imas sa skotovima?
- - - - - - - - - -
Dobro razmislite i ne trosite pare uludo, ko ovi bankari.
a ja odo u nepoznatom pravcu i doci cu da proverim sta ste uradili.