Master_Chief
Veoma poznat
- Poruka
- 11.747
Samo polovan za privatne svrhe,jer uvek za iste pare mogu da kupim vise luksuza,taj novi auto sto je nize klase ce uvek biti kanta,bio on nov ili par godina star,a luksuzni ostaje luksuzni.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako bi vam budzet bio na primer 14.000 evra , sta bi ste pre kupili za taj novac?
Manji nov auto sa jeftinijom registracijom i manjom potrosnjom , na primer Fiat 500L ili neki polovan
On bas i nije rekao u tom smislu
- - - - - - - - - -
Sto se mene tice, polovan auto, npr. Alfa 159 ili Honda Accord.

Ma aaaajde molim te - 30 godina staroEvo sta bih najradije kupio

...... i kako sad to objasniti nekom ko ni ne zna sta je to,i ko smatra da je to "krs" 

Ocigledno nisi razumeo poentu mog postamile nemoj da vredjas ovo nije krs ,, vec auto ako mozes da zamislis kakavje to auto bio ( i sad ) u to vreme ,, prednja i zadnja vuca ,petosilindricni sa ka glavom jos turbo ,, strava ,![]()

opel insignia dizel za 10 hiljada evra, 2010-to
A 4.000 € da ostaviš za popravke koje će doći u međuvremenu.

pa ne bi bas trebalo 2010 da crkava
vazi za prilicno pouzdan auto
Ne ekstremno pouzdan al opet prilicno da
http://www.reliabilityindex.com/reliability/search/327
U svakom slucaju neuporedivo pouzdanija od jednog Audija A6 na primer
http://www.reliabilityindex.com/reliability/search/14
cak i da ne mrzim nemce , nemacka auta su precenjena i ne vrede te pare
vrede u najboljem slucaju upola manje novca.
konkurencija nudi sve isto sto oni nude za mnogo manje para
zasto dati za Golfa 20 i kusur hiljada evra kad se za 50% manje novca moze uzeti Honda Civic, ili za jos manje Kia proceed?![]()
vec sam sto puta rekao da se u Srbiji je itekako isplati voziti polovan auto jer su ruke nasih majstora smesne u odnosu na one na zapadu. kada bi nemac mogao da odrzava auto po ceni po kojoj mi mozemo, kladim se da bi se vecina mnogo duze vozila istim autom nego sto to rade sad. ovako kad mu tamo majstor uzme 150evra samo sto je zapoceo radni sad i podigao haubu kad sabere troskove odrzavanja i pomisli 'mrzi me da se jebavam a i mogu sebi da priustim nov auto' on ode i kupi nov auto nakon 4 godine koriscenja prethodnog (takodje novog).
sa 14.000 evra kupio bih 3x za redom polovnog grandisu 1.3 mjet u vrednosti od 4667eur i vozio se bez ikakve frke narednih 25 godina. da sam u malo boljoj materijalnoj situaciji, isao bih na 159-u polovnu koja kosta do 10k. jednostavno taj auto je otrov...
Otrov za novcanik, jer ne mozes da ga vozis kao Punto, a otrov i za odrzavanje, jer delovi nisu bas jeftini. Doduse, ni za jedan auto tih godina nisu jeftini.OtrovOtrov za novcanik, jer ne mozes da ga vozis kao Punto, a otrov i za odrzavanje, jer delovi nisu bas jeftini. Doduse, ni za jedan auto tih godina nisu jeftini.

Fiat možda i jeste auto ali ono što dolazi iz Kragujevca sigurno nije auto!fiat nekad nije bio auto radi limarije ,, ali sad bogami jeste