Mecenaa
Domaćin
- Poruka
- 3.751
Smetaju ti sve domace novine osim ovih sto im centrala u luxemburgu i zagrebuMora i Alo nešto da objavi sad ovih dana između višestrukih poraza Vučića na planu spoljne politike.
Daj šta daš, samo ne pominji gazdu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smetaju ti sve domace novine osim ovih sto im centrala u luxemburgu i zagrebuMora i Alo nešto da objavi sad ovih dana između višestrukih poraza Vučića na planu spoljne politike.
Daj šta daš, samo ne pominji gazdu.
Smetaju mi samo toaletoidi.Smetaju ti sve domace novine osim ovih sto im centrala u luxemburgu i zagrebu![]()
Dobili Nobela kao JUGOSLOVENI ,ne Švajcarci... Četvrti je odbio nagradu jer je trebalo da je s nekim podeli...on je bio Srbin,tad nije postojala Jugoslavija...Pretpostavljao sam da je to neka tvoja lista, zato i pitam ko su. Koliko znam samo su rođeni na području Jugoslavije? Živeli i stvarali van. Ne znam ni da li su imali jugoslovensko državljanstvo? Tako da je verovatno sa razlogom taj 1 od milion sa sve velikim slovima.
Edit: obrazovali se, živeli, radili i imali državljanstvo Švajcarske.
Novine opstaju zahvaljujući tirazima prometu etc.tabloidi koji ce uskoro morati da se registruju kao strani agenti samo zahvaljujući donacijama preživljavaju.Smetaju mi samo toaletoidi.
Ne primer Politika je takođe prorežimska, ali mi ne smeta jer se ne spušta na ovaj klozetski nivo '"novinarstva", prilagođen režimskim glasačkom telu.
To sve nema mnogo veze sa činjenicom da Informer, ALO i sličnu toaletsku tariguz literaturu normalan čovek ne treba da dodiruje rukama niti da čita.Novine opstaju zahvaljujući tirazima prometu etc.tabloidi koji ce uskoro morati da se registruju kao strani agenti samo zahvaljujući donacijama preživljavaju.
Pa ti ni do sada nisi nista čitao od štampe sto bi sada pocinjaoTo sve nema mnogo veze sa činjenicom da Informer, ALO i sličnu toaletsku tariguz literaturu normalan čovek ne treba da dodiruje rukama niti da čita.
(Uprkos budžetskim milionima koje režim sipa u te WC šolje novinarstva.)
Ono kad vidiš da sam u pravu, pa nemaš drugog izbora nego da skreneš sa teme....Pa ti ni do sada nisi nista čitao od štampe sto bi sada pocinjao![]()
Nemoj te foreOno kad vidiš da sam u pravu, pa nemaš drugog izbora....
Pa nisam ti ja kriv što se sramotiš citirajući ALO.
Samo sažaljevam ljude koji moraju da čitaju Informer i ALO da bi nešto novo saznali.Nemoj te fore
Citirao sam sve živo novine do sada i n1 i novosti i danas i index i politiku jedino nisam hteo namerno informer ali sada cu izinat i njega da citiram.
Nego ti se uvek bunis cim se ne citira n1
I da nije na tvoju vodu![]()
Pa što ne javljadu na Novu N1?Samo sažaljevam ljude koji moraju da čitaju Informer i ALO da bi nešto novo saznali.
Ako ti ne razumeš zašto je to tako, onda ništa.
Kod vaših medija se sve nešto kuva, trese, dešava,To sve nema mnogo veze sa činjenicom da Informer, ALO i sličnu toaletsku tariguz literaturu normalan čovek ne treba da dodiruje rukama niti da čita.
(Uprkos budžetskim milionima koje režim sipa u te WC šolje novinarstva.)
Zamolio bih te da jos jednom pročitaš sta sam napisao i n1 i danas i novosti i alo i informer da ne nabrajam vise.skupljam informacije iz vise različitih izvora i onda donosim neko mišljenje na osnovu svog iskustva a ne da pitam AI kao neki.Samo sažaljevam ljude koji moraju da čitaju Informer i ALO da bi nešto novo saznali.
Ako ti ne razumeš zašto je to tako, onda ništa.
Tamo javljaju da blokaderosi jako blokiraju i suprostavljahu se zandarimaPa što ne javljadu na Novu N1?