Sta bi sa nasim nobelovcima?

Pretpostavljao sam da je to neka tvoja lista, zato i pitam ko su. Koliko znam samo su rođeni na području Jugoslavije? Živeli i stvarali van. Ne znam ni da li su imali jugoslovensko državljanstvo? Tako da je verovatno sa razlogom taj 1 od milion sa sve velikim slovima.

Edit: obrazovali se, živeli, radili i imali državljanstvo Švajcarske.
Dobili Nobela kao JUGOSLOVENI ,ne Švajcarci... Četvrti je odbio nagradu jer je trebalo da je s nekim podeli...on je bio Srbin,tad nije postojala Jugoslavija...

Novine opstaju zahvaljujući tirazima prometu etc.tabloidi koji ce uskoro morati da se registruju kao strani agenti samo zahvaljujući donacijama preživljavaju.
To sve nema mnogo veze sa činjenicom da Informer, ALO i sličnu toaletsku tariguz literaturu normalan čovek ne treba da dodiruje rukama niti da čita.

(Uprkos budžetskim milionima koje režim sipa u te WC šolje novinarstva.)

Nemoj te fore :hahaha:
Citirao sam sve živo novine do sada i n1 i novosti i danas i index i politiku jedino nisam hteo namerno informer ali sada cu izinat i njega da citiram.
Nego ti se uvek bunis cim se ne citira n1
I da nije na tvoju vodu :plez:
Samo sažaljevam ljude koji moraju da čitaju Informer i ALO da bi nešto novo saznali.

Ako ti ne razumeš zašto je to tako, onda ništa.

To sve nema mnogo veze sa činjenicom da Informer, ALO i sličnu toaletsku tariguz literaturu normalan čovek ne treba da dodiruje rukama niti da čita.

(Uprkos budžetskim milionima koje režim sipa u te WC šolje novinarstva.)
Kod vaših medija se sve nešto kuva, trese, dešava,
svaki dan nešto novo, drama dramu stiže,
raskrinkane silne tajnovite tajne
i obavezne projekcije u futuru,
a na kraju meseca dupe ti pozadi

Dovoljno za psihozu kod krajnjeg konzumenta
Inače dosadno i providno ko ne nasedne

Samo sažaljevam ljude koji moraju da čitaju Informer i ALO da bi nešto novo saznali.

Ako ti ne razumeš zašto je to tako, onda ništa.
Zamolio bih te da jos jednom pročitaš sta sam napisao i n1 i danas i novosti i alo i informer da ne nabrajam vise.skupljam informacije iz vise različitih izvora i onda donosim neko mišljenje na osnovu svog iskustva a ne da pitam AI kao neki.
U ovoj ebenoj geopolizickoj situaciji pojavili se .......blokaderosi ovde.
Ostaće zapamćeni u istoriji kao jedna od najveća podvala koje su kod bas izmontirali.
Neprijatelje i razumem za izdajnike samo prezir a i oni nalogodavci ih ne vole.ko jednom izda svoje zauvek ostaje zigosan.

Pa što ne javljadu na Novu N1?
Tamo javljaju da blokaderosi jako blokiraju i suprostavljahu se zandarima:dash:
Toalet papir
Screenshot_20251011_191225_Samsung Internet.jpg

Back