Sta bi mogao kupiti devojci za rodjendan s kojom sam godinu ipo dana

• Začetnik teme Začetnik teme Tepa9
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kupio sam joj vec narukvice prsten i tako te nakite savet devojaka zelim nesto onako od srca ne bitna cena

Vidis prijatelju, ti se se od samog starta da kazem zajebbao ;)
Sad kada si navikao zenu na skupe poklone, sad vise nema knjiga, masaza i sitnica... Samo skuplje, vise i "vrednije"

A gde je tome kraj pitas se? Ima dve verzije. Da ces joj pokloniti kule i gradove (ako si u toj fin. situaciji) ili kada vise ne budes mogao da joj ugadjas u toj meri, jednostavno ces joj postati dosadan ;)

Vidis prijatelju, ti se se od samog starta da kazem zajebbao ;)
Sad kada si navikao zenu na skupe poklone, sad vise nema knjiga, masaza i sitnica... Samo skuplje, vise i "vrednije"

A gde je tome kraj pitas se? Ima dve verzije. Da ces joj pokloniti kule i gradove (ako si u toj fin. situaciji) ili kada vise ne budes mogao da joj ugadjas u toj meri, jednostavno ces joj postati dosadan ;)

poklonu se u zube ne gleda

Napravi joj poklon za sva cula.

Kupi neku lepu kutijicu i u nju spakuj:

Za culo mirisa neki lep parfem, kupku, mirisljave svece ili, sto je moja preporuka, kuglu za kupanje koja se rastvara u vodi, savrsene su, a najlepse su u Lush-u.

Za culo dodira neke lepe gacice od materijala poput svile ili satena, seksi i nezne. Moze i sal, od kasmira recimo, mislim da je to jako lep poklon, kao da oko vrata nosi tvoj zagrljaj.

Za culo vida neku vasu zajednicku sliku, uramljenu u neki vintage ram ili kakav joj je vec ukus za detalje enterijera.

Za culo ukusa neku simpa malu bombonjeru, Fererro Rocher kuglice ili Raffaello.

Za culo sluha CD izvodjaca ili grupe koju voli.

Takodje, super poklon su i vauceri koje nude SPA centri. Ona moze da bira da li ce to iskoristiti za masazu ili sta vec, provesti ceo dan u njemu ili ga trositi povremeno, da joj duze traje.

Zatim, sarmantan poklon je i par rukavica, kapica, to mozes da uparis.

Bade mantil u kompletu sa spavacicom ili neglizeom, bas sik.

Mozes da joj napravis neobican buket u cvecari, ne ceo od istog sveca, nego uzmes od jedno pet, sedam cvetova po jedan razlicit.

I nespojivo moze da izgleda kao pun pogodak zajedno, sa lepom masnom. Budi originalan.

Back