Sta bi devojke volele da cuju prilikom prvog susreta?

A cime ti naletela, majke ti??? Potpuno je realna i u pravu je za vecinu stvari koje je ovde napisala. Koliko kapiram i citam, muski deo ( sem Inca ) je ovde bio poprilicno netolerantan i naporan. Daj muski oladite malo.Cim naletite na "mozak u suknji" vi se isfrustrirate! Svaka cast izuzecima !!! P. S. Da se razumemo - nisam feministkinja i volim muskarce ( ali normalne )

Jeste se lakse prepirati, ali definitivno nije plodotvornije od ozbiljne rasprave...
Odgovor na pitanje ovog topica, zapravo si vec dobio...
Nema univerzalnog recepta za prvi susret sa djevojkom (mladicem)...
Ono sto bi, po meni, bilo najbolje jeste da se bude prirodan i spontan... Bolje da druga strana odmah ima predstavu kakav si, pa ako mu/joj se dopada, ide se dalje... Ako mu/joj se ne dopada, bolje je odmah sve i zavrsiti na tom prvom sastanku, nego se dalje smarati, pretvarajuci se da si nesto sto nisi...
Sta ce ti uopste osoba, kojoj se ne dopadas onakav kakav jesi...

gogogo:
blondi:
gogogo:
Gazdarica:
Aman, podrzala bih te ja, ali sta cu kad si topic otvorio samo za lijepe djevojke i mladice... :roll:
Ma ti si najlepsa Gazdarica na forumu (to ti je ekvivalentno cyber-svetu).
Slobodno nam se prikljuci!
Cak npr. ovaj moj pristup Gazdarici mozete da prokomentarisete,ha, da li treba ovako da reagujem? Mozda treba prethodno da je upoznam, ali neeeee...
Ja znam, osecam... :D
neeee sine,

gazdaričin nick ti govori kako da joj pristupiš (koristi glavu pre neg što zineš :lol: ) s njom ide bolje sa malo perverzije :mrgreen:

ufff prosto mi je težko kad vidim da muškarci svoj "objekat" osvajanja uopšte ne analiziraju pre pristupa :roll:
Pokusavam da budem dopadljiv, veoma mi je jasno da je nikad videt necu a i ako je vidim necu se bas preterano obradovati. Pokusao sam da budem muskarac(infinitiv: deliti,komplimente). To je ono sto vama nabedjenim babam* treba...
Later... :idea:
Ovaj odgovor je pokvario utisak o tebi, moram priznati!Cime si bio toliko isprovociran??? Al ajd sad da se ne uplicemo jos vise, sta je bilo bilo je.Nego da se vratimo na temu.Pojam lepog je relativan, ono sto je tebi lepo meni mozda nije i obrnuto. U danasnje vreme svi samo pricaju o formi - ambalazi.Sto si stariji shvatas da to nije uopste presudno ( bitno jeste ). Zena ili muskarac koji imaju harizmu mnogo vise plene od najlepse ribe i najboljeg frajera. Kada cujem muskarca koji je inteligentan, a pritom duhovit, koji ne vredja kada ga neko isprovocira.... e taj me obori s nogu i... to je ono sto volim da osetim ( cujem ) pri prvom susretu!

bgrasshole.gif

Ja da sam devojka, ja bi posecivao ovu temu svakodnevno, i kad bi mi neko rekao nesto od napisanog ovde, odmah bi ga odkacila...

... ali nisam zensko, niti planiram da budem...

Ali zalim ljude koji ne znaju da kazu sta osecaju, pa onda traze da im neko rekne sta da kazu devojci... Podseca me na onaj vic kad je crnogorac prvi put bio sa devojkom... PATHETIC!

Back