Sta bi bilo kad bi bilo

Мени се чини да опет грешиш.

То што кера сере је моменат актуелног бивствовања на основу којег је стварно то што је актуелно.

Кера сере, зец бежи.

То да би кера уловила зеца је моменат потенцијалног бивствовања на основу кога све што је стварно има могућност

да буде нешто друго, а не оно што јесте.

Кера сероња постаје кера ловац.

Тврдња да би кера сигурно ухватила зеца да није срала подразумева такво актуелно стање кере у коме она кад год

не сере држи зеца.

Што се наравно у актуелности не дешава, јер кера кад не сере онда пишки, једе, спава, трчи, лаје ... и ретко,

веома ретко ухвати зеца.

Значи, да кера није срала можда би под одређеним околностима ухватила зеца.

А које су то околности под којим би кера ухватила зеца?

То су оне околности које су негација полазне тезе, њена анти-теза.

Значи ова кера би ухватила зеца онда и само онда кад зец сере, а кера трчи.
hahahahaha bas me nasmeja :)

Razumi je, Čile toliko dugo doji da ih gleda više kao posao
samo se smenjuju na sisi :) )))

Cicak ne voli da razmislja i smatra da je Kraljica Majka i Prepodobna Dojilja.:kafa:
Misli da sve sto ONA kaze pametno samo zato sto ONA to kaze.
Kao da se podsvesno i namerno prepucava sa forumasima pomerajuci granice sve glupljim postovima trazeci neko veliko priznanje zbog "zivotnog uspeha" koji je uzgred receno skoro svaka zena ostvarila.

Baš sam juče razmišljala o tome :)
Da je jedan tip otvorio vrata/bio kod kuće kada sam u pola noći rešila da ga posetim, možda bih danas bila sa njim.
O tome sam razmišljala zato što je on kasnije kupio veliki stan u mom omiljenom delu grada, a ja još uvek živim kao podstanar, ahahaha.
Da sam danas sa njim bila bih prava krava, zato što me je taj tip nekritički obožavao, pa bih možda i ja poverovala da sam tako super kao što je on mislio...
Mada, ko zna. Možda bi se i on predomislio kada bi me bolje upoznao... al' svejedno bih se izborila za gajbu posle razvoda, jer ja sigurno ne bih varala, nije mi takav karakter :mrgreen:

:lol::lol::lol:

Pitate li se to nekad...sta bi bilo da sam skrenula desno umesto sto sam otisla pravo......

Ne pitam se, sve sto je bilo moralo je tako da bude. Ljudi misle da vode svoje zivote, moje misljenje je da je svaki trenutak, jos pre nego smo dosli na svet, isplaniran da se mora proziveti.

Imamo slobodnu volju ali i ona spada u dizajn. Slobodnom voljom samo smo usaglaseni na trenutke sa nasim programom.

Ne pitam se, sve sto je bilo moralo je tako da bude. Ljudi misle da vode svoje zivote, moje misljenje je da je svaki trenutak, jos pre nego smo dosli na svet, isplaniran da se mora proziveti.

Imamo slobodnu volju ali i ona spada u dizajn. Slobodnom voljom samo smo usaglaseni na trenutke sa nasim programom.
pa ispade da smo program necijeg kompjutera...znaci ebem ti matriks :)

Back