zla baba
Aktivan član
- Poruka
- 1.093
Pitate li se to nekad...sta bi bilo da sam skrenula desno umesto sto sam otisla pravo......meni nesto palo na pamet da sam skrenula desno da bi mozda bilo losije
Ma nesto sam bas skenjana cim se razmisljam o ovakvim glupostima
Mama mi je stalno govorila samo ti uci skolu, zavrsi fakultet zaposli se udaj se rodi decu, pa onda svaki dan kuvaj spremaj ribaj peri deri...itd itd.....i dobro...poslusah je....a sta bi bilo da nisam...mozda bih bila sama i mizerna ili sama na Kubi
na nekoj pescanoj plazi ispod palme i pijuckala neki dobro rashladjen mohito...ovako sedim na poslu nesto depresivna...cerka mi pala ispit jer je profesor mrzi i ona nikako nije kriva sto je ucila pola sata dnevno poslednjih par dana....a ja sam mama smaracica...pitam se da sam je zveknula koji put na vreme mozda ne bih dobila da sam smaracica ...sve u svemu....ebem ti dan
Ma nesto sam bas skenjana cim se razmisljam o ovakvim glupostima
Mama mi je stalno govorila samo ti uci skolu, zavrsi fakultet zaposli se udaj se rodi decu, pa onda svaki dan kuvaj spremaj ribaj peri deri...itd itd.....i dobro...poslusah je....a sta bi bilo da nisam...mozda bih bila sama i mizerna ili sama na Kubi