Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ne volim da se vraćam unazad i žalim za propuštenim...više volim da maštam o budućnosti i da se okrenem stvarima koje me tek čekaju...
"Volim budućnost. Obitavam u njoj prilično često. Naposletku, možete imati hiljadu budućnosti. Ali samo jednu prošlost."
Cesto razmisljam o ovome, ali znam sta bi bilo: U prolece dve hiljade trece, kad me je pitao Igor nekoliko puta da li da raskine sa Jelenom, da sam mu rekla: "Raskini", ja bih danas bila ista kao i sve druge Igorove devojke i drugarice. On bi sutra od tog dana ponovo mene ukljucio u formulu jedan pa bih ponovo morala da se utrkujem sa njima. Umesto toga ja sam ostala po strani da sacekam da puknu gume
Sadkad bih vam napisao moju najkracu verziju toga citali bi je ceo dan toliko o tome sta bi bilo kad bi bilo sve scene vidim u glavi do najsitinijih detalja.
Bilo bi lepo, veselo, nezaboravno, belo i snezno...sneg bi padao ,hvatala bih pahulje promrzlim rukama , pa bi ih zatim grejala u tvojim dzepovima od kaputa...
Ma,naravno da da..
Ali ne valja to previshe raditi
zaboravicjesh na sadashnjost,samim tim,necje biti buducjnosti
ako se zakachish za proshlost
ne mozhesh ignorisati to,ali morash da se pomirish
sa sudbinom...