- Poruka
- 402.215
рецепт паркиних погачица....?
svi smo sa foruma pravili po parkinom receptu koja je bila forumašica
https://www.zloprase.com/dorucak/rastanak-novi-susret-i-hrskavi-biskviti-sa-slaninom/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
рецепт паркиних погачица....?
esi probala banane i mleko....nevidjenu sitost dajeJutros samo bananu i kafu.
jos ako napraviš šejk..super je i moze da zameni veceru na primeresi probala banane i mleko....nevidjenu sitost daje
Ja bananu, bademovo mleko i malo mleveene plazme smutim zajedno. Kao slatkis.esi probala banane i mleko....nevidjenu sitost daje
тако моја старија ћерка, плус бадеме самеље, убаци неку боровницу или јагоду и то јој је оброк. ужас, не бих могла на томе да живим.Ja bananu, bademovo mleko i malo mleveene plazme smutim zajedno. Kao slatkis.
Mada izbegavam banane koliko mogu, zbog UH.
Ja sam nasla neki mix mlevenih semenki, svacega basтако моја старија ћерка, плус бадеме самеље, убаци неку боровницу или јагоду и то јој је оброк. ужас, не бих могла на томе да живим.
тема - пржена јаја са свежим влашцем и сланином, кафа.
ubacim ih u grcki jogurt i dorucak gotov. Ili vecera. Zasiti me lepo.верујем да засити, видим да ћера нема проблем са тим...него, не могу ја те зобалице, ја сам гребин сензибилитетJa sam nasla neki mix mlevenih semenki, svacega basubacim ih u grcki jogurt i dorucak gotov. Ili vecera. Zasiti me lepo.

Meni to bas prija. Ja ne mogu nesto jace ujutru.верујем да засити, видим да ћера нема проблем са тим...него, не могу ја те зобалице, ја сам гребин сензибилитет![]()