Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.734
kah...kako sve volim na bajloni pijaci...jednom sam se tamo,pod starost,zestoko zaljubila cekajuci u redu za kafu![]()
Opa Djurdjo.........odoh u red po kafu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kah...kako sve volim na bajloni pijaci...jednom sam se tamo,pod starost,zestoko zaljubila cekajuci u redu za kafu![]()
).dzaba,srusili tu trafiku gde se kafa prodavala,bila je otprilike preko puta bitef-a....tela ja opet da stanem u red,ali kad videh da je nema,sve ladje mi potonule.Opa Djurdjo.........odoh u red po kafu![]()
dzaba,srusili tu trafiku gde se kafa prodavala,bila je otprilike preko puta bitef-a....tela ja opet da stanem u red,ali kad videh da je nema,sve ladje mi potonule.

dzaba,srusili tu trafiku gde se kafa prodavala,bila je otprilike preko puta bitef-a....tela ja opet da stanem u red,ali kad videh da je nema,sve ladje mi potonule.
Cekaj me......ja cu sigurno doci.......samo me cekaj dugo......cekaj i kad te drugi niko ne bude cekao vise![]()

ali nikad nije kasno da stanes u istiMoram da te razocaram da ja nisam nikad cekao u redu za kafu
Pokvarih ti dan ali jbga

ali nikad nije kasno da stanes u isti![]()

no sikiriki...ako se zdogovorimo,ja cu biti izaCeo zivot te cekam ali na pogresnom mestu![]()

nista....