Šta Beograđani doručkuju?

Немам појма, температура ми није прелазила 37 са 6.
tipična za virus, no tu uvek postoji opasnost da pređe u bakterijsku infekciju, lično izbegavam antibiotike kad god mogu, pa se nadam da će ti već sutra biti bolje, i da odvratne ambulante nećeš gledati. ti si Ovnovica je da?...vama su sve infekcije burne ali i organizam je jak pa može da se izbori...

tipična za virus, no tu uvek postoji opasnost da pređe u bakterijsku infekciju, lično izbegavam antibiotike kad god mogu, pa se nadam da će ti već sutra biti bolje, i da odvratne ambulante nećeš gledati. ti si Ovnovica je da?...vama su sve infekcije burne ali i organizam je jak pa može da se izbori...

Дупла шкорпија. Способност регенерације. :D

Како се осећам на ракијештину, хохохо...:lol:
Tu informaciju sam namerno prećutala jer sam znala da ćeš je vrlo brzo ustanoviti...ma samo da proće grlo, će se opere radža....
Kad sam imala gnojavu anginu, dobih savet od nekog da popijem sveže isceđen sok od limuna nerazblažen - bolelo je oči da ispadnu ali sam istog dana izbacila te čepove...
Ala spamujemo, baš je tema za doručak, mada se može tumačiti u smislu- kako da ponovo uživam u doručku:zcepanje:

Данас сам ипак морала да почнем са антибиотицима. Ова ноћ је била страшна.

thumbnail1385644082-1.jpg

:worth:

Back