електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Парадајз, хлеб, сир и јогурт. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

e evo još jednog mog recepta: gore pomenuti kačamak se može kad je skuvan pomešati sa mariniranim pečurkama i supenom kašikom ajvara...mmmmmmmmmmmmmmm sir je uvek obavezni sastojak![]()
Taj kacamak, tacnije kukuruz koji je zute boje, po genetskoj strukturi nije prilagodjen ljudskoj ishrani vec tovnim zivotinjama. Za ljude je kukuruz sarenac a ne zut hibridni kukuruz.
ja koristim to brašno i kupujem ga u bio špajzu....e, a imas i brasno od belog mleveno na potocari

i ja isto koristim,ali ga kupujem od moje `mlekarice` na kalenicu,koji ga proizvode za svoje potrebe,i uvek malu kolicinu ima i za svoje musterijeja koristim to brašno i kupujem ga u bio špajzu....![]()
E i ja kupujem na Kaleniću,i ja isto koristim,ali ga kupujem od moje `mlekarice` na kalenicu,koji ga proizvode za svoje potrebe,i uvek malu kolicinu ima i za svoje musterije
ali prvenstveno maslinovo ulje iz Bara....smešno je što moj muž insistira da on kupuje povrće jer misli da sam maloumna
i da će mi uvaliti sve buđavo.....
jer nemam živaca da se natežem i cenjkam....e, a imas i brasno od belog mleveno na potocari

Sad je ponoc. Idem do Maksija da kupim nesto za ujutru za dorucak.
Jede mi se neka sardina ili tunjevina prelivena limunom
Који ти Макси сад ради?
Само Темпо ради и ноћу.
И приватни дућани, наравно.
i kod nas maxi radi non stop.Који ти Макси сад ради?
Само Темпо ради и ноћу.
И приватни дућани, наравно.
kod nas 24h radi nekakva glupava `aroma` gde je sve skuplje nego kod drugih..
@dorucak-makarone sa sirom u najavi