Šta Beograđani doručkuju?

..njeguski prsut, njeguski sir, masline domace tucene...i parce domaceg hleba sa nekim raznim zitaricama od 3 vrste brasna...
...mogu i ja jednom:)

Meni pun frizider takvih djakonija ali me to ich ne privlaci ... to drugi jedu
Ja sam seljanka koja voli sremski sir , pipi sa kackavaljem , cvarke i dobru slaninu al da ima beloga :mrgreen:

Ali ....avaj :D ... intolerancija delimicna je na snazi

@ Daklem ...mix vockica sa mlevenim zrnevljima i medom

...ja to jedem maximum 3x godisnje...ali pravo domace :)
...i volim sve sto volis i ti, cak i ono sto verovatno ne volis, samo se uzdrzavam...
...isla da kupim semenke, one za u jogurt, ali im ne radi mlin, moram da trazim dalje
a izmedju ostalog me zanima koliko toga stavis u jednu solju jugurta srednje velicine...?

pa sve se to moze samleti i u secku osim lana koji je klizav i nikako se nije dao
probala ja dok nisam naletela na ovu jedinu koja ima mlin i HOCE da melje
ja prosetam i ona ( mislim ... prodavacica ) zavrsi sve
inace , nasla sam originalno zapisan recept
IDU I JEDNAKE KOLICINE BELIH SEMENKI

trebalo bi ujutro 3 kafene kasicice svaki dan ... u sok , u jogurt ..... i tako to :D

a ja onako odokativno sljusnem dooobru kasikuuuu vrsnu , preko tog mixanong voca ili u jogurt ili cega se vec setim tecnijeg u tom momentu

jos uvek mi je interesantno i ima dobar ukus ... dok mi ne dosadi

Meni pun frizider takvih djakonija ali me to ich ne privlaci ... to drugi jedu
Ja sam seljanka koja voli sremski sir , pipi sa kackavaljem , cvarke i dobru slaninu al da ima beloga :mrgreen:

Ali ....avaj :D ... intolerancija delimicna je na snazi

@ Daklem ...mix vockica sa mlevenim zrnevljima i medom

ih ja sve to domace razbijam kad ima naravno a dono sam iz nemacke isto neku prsutu i dzaba im je to tamo..oko 12e kilo kod nas je to preko 2 soma

ja sam danas doruckovala pahuljice i odmah ih i rucala..veceru cu verovatno da preskocim..
sipam u ciniju i ne gledam..dodam mleko..sednem pocnem da jedem i tek tada shvatim da su sa crnom cokoladom..a nisu mi se one jele..
hranu ne volim da bacam..da ostavim za sutra - nece da lice ni na sta jer ih volim hrskave..
pojedem..
a onda uredno sipam sebi one koje su mi se jele..sa suvim vocem..
dva obroka odjednom..
ma dva obroka za ceo dan :roll:

Back