Šta Beograđani doručkuju?

:think: Nista ti ja Dzordzi nerazumem ovu slicicu ... zagledala sa svih strana al' neide ( mada mi je jasan text :lol: .......... valda mi nije dan )

@
probacu laganu detoxikaciju nekoliko dana tj dok izdrzim ( ne obecavam )

2 kasike limuna , kasika meda , 2,5 dcl mlake vode ( u prevodu limunada al bez secera ) X 5 , na dan
a u medjuvremenu neka vocka
vec je pala banana za slobodu naroda :rumenko:

:think: Nista ti ja Dzordzi nerazumem ovu slicicu ... zagledala sa svih strana al' neide ( mada mi je jasan text :lol: .......... valda mi nije dan )

@

2 kasike limuna , kasika meda , 2,5 dcl mlake vode ( u prevodu limunada al bez secera ) X 5 , na dan

Orden ces da zasluzis...zbog muka tvojih...:lol:

btw..
jutros samo kafa pa jos jedna kod frizera i sada sam gladna..

@

haha ma bio bas lep kolac nego se malo zgnjecio u putu a pos sam ga chapko:lol:

e ovo jos ne videste..mleko s ukusom jagode..naci ne jogurt nego mleko

Добру рану имају Бугари, сличну нашој, одличне сиреве. Мени лепша њихова фета од грчке, без обзира сад о +'или - односа према осталим стварима..

Елем, ја изео једну пљескавицу код Јаковљевића..баш фина :журка:

Добру рану имају Бугари, сличну нашој, одличне сиреве. Мени лепша њихова фета од грчке, без обзира сад о +'или - односа према осталим стварима..

Елем, ја изео једну пљескавицу код Јаковљевића..баш фина :журка:

i jeftiniji su bar 30%..kilo tzatzikija 2e dzabe a bolji od grckog..krivo mi sto vise ne uzeh

musli s medenjacima

Back