Šta Beograđani doručkuju?

A što se voća i povrća tiče jedem ih i to ne u malim količinama, ali ne za doručak.
A za vreme posta (a postim svaku sredu i petak i sve postove u godini) ne jedem ni mleko, ni mlečne proizvode, ni meso, ni jaja... nego uglavnom voće i povrće.

Post je post.

Nemojte, molim vas, da se ljutite na mene. Ja vam samo zelim najbolje.

Posebno ti, Cecilijo, ti si mi nekako simpaticna.

...za sad nesicu, a evo bas razmiljam sta bi bilo pametno pojesti za dorucak,
da nije jako, a opet da da neku energiju i zasiti.....:confused:

Eto, odmah greska. Ne Nes! To je sok za zeludac i srce..

...jaoo...grebo, znam kako to zna da zasmrdelja...a ti stari ljudi svi odreda vole
skembice...:eek::mrgreen:

Ako tako nastave, nece dugo. Zivotinje ce moci da odahnu.

tu sam te `tico cekala:zper:

de sad mi objasni...deka se oduvek hranio po restoranima,jeo masnu,zacinjenu hranu.....skembice rastura....
ima 87 godina,pritisak 120/80:eek:KS savrsena,povisene masnoce u krvi nema:eek:
dementan nije,odlicno cuje,i odlicno komunicira.

aj` sad moderna...da te cujem?

al` nije jeo slatkise..
i nije konzumirao piletinu do sada :gace::brus:
sad cemo da vidimo grebo kako deka reaguje na sladak zivot..nek pozivi jos 5 god makar, pa da ga bog vidi..:mrgreen:
p.s. jel ima deka grebo dezorijentisana bre, ispisnika s kojim igra sah,m?:flert:
hocu i ja da kuvam nekome skembice pa da mi bude muka..ne znam kako da se skinem sa plazme i mleka :besna:

Poslednja izmena:
tu sam te `tico cekala:zper:

de sad mi objasni...deka se oduvek hranio po restoranima,jeo masnu,zacinjenu hranu.....skembice rastura....
ima 87 godina,pritisak 120/80:eek:KS savrsena,povisene masnoce u krvi nema:eek:
dementan nije,odlicno cuje,i odlicno komunicira.

aj` sad moderna...da te cujem?

Da, ali mu se zato guzzica razcvetala od suljeva. Dzaba njemu 150 godina, kada silne pare potrosi na farmaceutsku industiju da bi bio ziv. Ne smes da gledas tako povrsno, zdrav zivot se ne vodi da bi neko ziveo 300 godina, vec da se oseca zdravo. Mozda je za tog tvog dedu to odgovarajuca dijeta.

Back