Šta Beograđani doručkuju?

jednom kod trpkovica, burek sa mesom, al se osecaju cvarci....meso se ne oseca

e, al ima stapice sa maslinovim uljetom i belim lukom, 35 dindzi, malo mnogo

i kifle sa sirom

ima svasta, al opaljuje po usima

postoje pekare gde je kifla samo 15 dinara, velika, bela, lepa, ukusna

Ja samo na vreme ukazujem ljudima da na vreme sprece debljanje.Moja zena visoka je 170 i teska 58 kg.Za mene je jako ruzno kada vidim mladu osobu debelu.Sigurno za to je samo ona kriva.

A ti si se istripovao da je to tvoja velika misija? Sta je tebi ruzno je samo tvoj problem, zadrzi ga za sebe, umesto sto smaras zene po internetu sto su posteno doruckovale.
Svaki papan daje sebi mnogo za pravo po internetu, evo kladim ste i ti i tvoja zena neki odroni. Get a life! :mrgreen:

A ti si se istripovao da je to tvoja velika misija? Sta je tebi ruzno je samo tvoj problem, zadrzi ga za sebe, umesto sto smaras zene po internetu sto su posteno doruckovale.
Svaki papan daje sebi mnogo za pravo po internetu, evo kladim ste i ti i tvoja zena neki odroni. Get a life! :mrgreen:

Mislim da si mnogo osetljiva kada je diskusija o ovoj temi.Svako ima pravo da iznese svoje misljenje o ovoj temi a da pri tome onog drugog direktno ne vredja.Upravo takav sam ja.Krace jedan pravi dobrica.

Ja samo na vreme ukazujem ljudima da na vreme sprece debljanje.Moja zena visoka je 170 i teska 58 kg.Za mene je jako ruzno kada vidim mladu osobu debelu.Sigurno za to je samo ona kriva.

tvoja žena je mršava...i verovatno osteoporotična.
a ko je kriv za moju debljinu - šta to tebe boli uvo? idi na 'zdravlje' pa tamo popuj.
tema - dva jajeta na oko, jogurt i nes.

Back