Šta Beograđani doručkuju?

Prikoci sa klopom.Ako tako nastavis brzo ces dostici trocifreni broj kilograma.A tada vise nema povratka na staru kilazu.Ovo shvati cisto kao priljateljski savet.
Што да прикочим? Па имам три'ес кила с креветом.:lol:

Такав ми је метаболизам- ујутру могу вола да поједем, а после 18 сати готово ни не једем, без обзира на то да ли ћу лећи да спавам у 23 сата или у 03 следећег дана.;)

Што да прикочим? Па имам три'ес кила с креветом.:lol:

Такав ми је метаболизам- ујутру могу вола да поједем, а после 18 сати готово ни не једем, без обзира на то да ли ћу лећи да спавам у 23 сата или у 03 следећег дана.;)

ma, on to svakome, kad se trgne iz penzionerske letargije...valjda mu teško da čita kad neko lepo nešto pojede...:confused:

a gde vam je taj trpković?
tema - još srčem kafu, ali ću kasnije samo da gricnem somun i begam u grad.
Имаш их свуда по граду.
Ја знам за крај по коме имам посла- у Немањиној, кад се крене од Славије на доле, с леве стране. И код Вождовачке пијаце, знам и за једну у Димитрија Туцовића- негде на средини, од болнице до надвожњака.

Тема: ништа од јутрос, не стигох...сад ћу са скокнем по неко пециво, а можда и по сендвич.:think:

kad platim net u `futuri` i krenem nalevo da se kotrljam doma,ubrzo izbacujem rucni migavac i obilazim kolonu ljudi koji strpljivo cekaju.e tu je tripkovic:lol:

@tema-rostiljske kobaje.ljutkaste

nemam pojma ja ni gde je futura....nego zaključih da je u nemanjinoj iz sofijinog posta.

tema - nes kafa. kasnije ću da gricnem nešto konkretno, ali to već nije doručak.

Back