Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
Ne izmisljaj covece, ne postoji tako nesto kao cevapi od lignji. Sanjao si ili ishalucinirao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne izmisljaj covece, ne postoji tako nesto kao cevapi od lignji. Sanjao si ili ishalucinirao.
to su u stvari fishingeri od lignji

očigledno se ne razumemoNi ja nisam imao pojma ali sad znam.
htela sam da kažem da ne postoje riblji ćevapi od lignji. postoje štapići od ribe (tzv fišingeri
) i štapići od lignji...i da pogrešno to nazivaš, ništa više....bez uvrede.kazes fishingeri
- - - - - - - - - -
ima li ofingera?![]()

Mozda je moja greska, mozda se nisam dobro izrazio ali sigurno mislimo na isto. Kad odem u ribarnicu uvek kupim po 2-3 kg ribljih cevapa [deca ih obozavaju] i uvek me prodavacica pita hocu li obicne ili od lignji. Obicni su 270 din a od lignji 350 din/kg. Ovi skuplji su ukusniji.očigledno se ne razumemo htela sam da kažem da ne postoje riblji ćevapi od lignji. postoje štapići od ribe (tzv fišingeri ) i štapići od lignji...i da pogrešno to nazivaš, ništa više....bez uvrede.
jer, ako je nešto od ribe, ne može da bude i od lignji.

najbolji kuvani djevreci su u skroz dobroj pekari.djevrek u gradu a bolje da nisam..jos mi stoji u stomaku kao kamen..![]()