Šta Beograđani doručkuju?

:lol: hvala na preporuci,kolko sutra kupujem.
ja od njih kupujem zamrznut kukurz,grasak i sl..tunjevina u komadu je super...jednom sam kupila neku njihiooovu sunkaricu.znaci fuuj.nista gadnije u usta nisam stavila.i zato imam averziju prema toj robnoj marki,i nista sem navedenog vise ne kupujem.kad sam pitala njihovu radnicu ko to pravi,rekla je ime neke poznate mesne industrije da to radi za njih,nemaju svoje pogone...tako valjda `proizvode` i mleko i sir i sve ostalo.

Biber, so, secer, alevu papriku, slag i sl mozes slobodno da kupujes. To se zna od cega se pravi

secer...To se zna od cega se pravi
e bogme nisam sigurna..jednom sam kupila kristal secer,robna marka isto neka maksijeva,ima neki oker znak,kao lav neki...tri prsta je i bio secer kristal,a ostatak-kao brasno...ne znam zapravo sta je bilo,posmislila sam prah secer,ali nije bilo slatko...licilo na brasno,a nije brasno.nisam reklamirala u maksiju,ali nikad vise nisam ni kupila

@dorucak-biskvit sa eurokremom-isleri,takovo

Jednom sam u Veru kupila sa sirom , bila vruca i dobra je bila
ne znam za druge,ali kod tome u beogradskoj ulici je zaista fenomenalna

pojedoh samo cosak,koricu nekog mirisljavog belog hleba,i popih caj `premia no stress`
wacko-1.gif

ja sam zavrsila sa prepodnevnom administracijom, sve sam pripremila za sutrasnji put, pa cu da prosetam dzukelice
tu cu negde i kafu da popijem

a doruckovala sam predivnu super super cabatu sa maslinama..ne znam da li je ukusnije testo ili masline i od nje sam napravila sendvic sa susenim paradajzom
vodice hirjukam ceo dan :)

Back