Šta Beograđani doručkuju?

Aj prestani da pricas o njegovim skoljkicama, curi mi voda na usta :lol:
bolje ti pravi uštipke, sigurno su zdraviji od školjki...interesantno, da sam samo dva puta bila kod Trpketa na Slaviji, gde je red ko kod Dafine, i oba puta nagraisala - jednom se otrovala rol viršlom, a drugi pun me žuč zabolela od premasnog peciva....Bolja je Skroz dobra ili Taze...joj što imaju pitu sa prazilikom

Bolji je Rankovic u Krusevackoj. Covek je bio glavni majstor kod Trpkovica pa je ga napustio i otvorio sopstvenu pekaru.
I osoblje mu je ok, brzi i ljubazni. Ne znam gde Trpkovic nalazi one uspavane prodavacice. Jedna sluzi a njih cetiri gledaju. Zato je uvek i guzva

Bolji je Rankovic u Krusevackoj. Covek je bio glavni majstor kod Trpkovica pa je ga napustio i otvorio sopstvenu pekaru.
I osoblje mu je ok, brzi i ljubazni. Ne znam gde Trpkovic nalazi one uspavane prodavacice. Jedna sluzi a njih cetiri gledaju. Zato je uvek i guzva
e to mi već daleko al ću sigurno overiti kad budem bila u tom kraju, korisna informacija....
Znaš šta se zove tragedija - umem sve skoro da kuvam i to sasvim pristojno, a ono što najviše volim -peciva, ne umem - jednom sam napravila picu - nazvala sam je šper ploča, a drugi put neke pogačice - usoljene kamenice....:rida: Ali sam zato majstor za sve vrste špageta - one ne moraju da se mese

Back