Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.598
Peceno pile sto je ostalo od rucka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si bre neka mrsavica

Jel kod Trpkovića?Dobro izvini, ja sam se poveo tim da tanko doruckujes.
Jutros za dorucak iz pekare pastetice sa sunkom i kackavaljem 350 gr

Pa znaš ono veštice i đavoli...Odakle znas
Pratis me![]()
šalim se naravno...moj dobar drug, tvoj komšija, je milione ostavio Trpkoviću....
On je napravio scenu kad su u školjke umesto šunke stavili šunkaricu pozivajući se na te milione....Ja sam mu auto kupio![]()

bolje ti pravi uštipke, sigurno su zdraviji od školjki...interesantno, da sam samo dva puta bila kod Trpketa na Slaviji, gde je red ko kod Dafine, i oba puta nagraisala - jednom se otrovala rol viršlom, a drugi pun me žuč zabolela od premasnog peciva....Bolja je Skroz dobra ili Taze...joj što imaju pitu sa prazilikomAj prestani da pricas o njegovim skoljkicama, curi mi voda na usta![]()
e to mi već daleko al ću sigurno overiti kad budem bila u tom kraju, korisna informacija....Bolji je Rankovic u Krusevackoj. Covek je bio glavni majstor kod Trpkovica pa je ga napustio i otvorio sopstvenu pekaru.
I osoblje mu je ok, brzi i ljubazni. Ne znam gde Trpkovic nalazi one uspavane prodavacice. Jedna sluzi a njih cetiri gledaju. Zato je uvek i guzva
Ali sam zato majstor za sve vrste špageta - one ne moraju da se meseProbaj, neces se pojakati i javi utiskee to mi već daleko al ću sigurno overiti kad budem bila u tom kraju, korisna informacija....