Šta Beograđani doručkuju?

juce sam spremila pilecu dzigu..i nisam stigla da je jedem..
malopre sipam..bas mi je falio taj ukus..
i sednem i uzmem zalogaj..
i ukljucim travel..vidim lika kko ide po poljani i ubija tapire ili morske prasice tamo negde i ljuste ih i bacaju na rostilj..
i zgrozim se..jadni..
ejbg..onda pogledam u onaj svoj tanjir i pomislim koliko je pilica samo pobijeno zbog rucka koji sam juce spremila..:sad2:
ostavim tanjir..
hleb, ajvar i balans..nije mi se nesto jelo al i to je dorucak..
jesam li vec rekla da sam najgori licemer:evil:

juce sam spremila pilecu dzigu..i nisam stigla da je jedem..
malopre sipam..bas mi je falio taj ukus..
i sednem i uzmem zalogaj..
i ukljucim travel..vidim lika kko ide po poljani i ubija tapire ili morske prasice tamo negde i ljuste ih i bacaju na rostilj..
i zgrozim se..jadni..
ejbg..onda pogledam u onaj svoj tanjir i pomislim koliko je pilica samo pobijeno zbog rucka koji sam juce spremila..:sad2:
ostavim tanjir..
hleb, ajvar i balans..nije mi se nesto jelo al i to je dorucak..
jesam li vec rekla da sam najgori licemer:evil:

kako si krenula ode ti u vegetarijance.....

p.s. i meni bude muka od takvih stvari...

kako si krenula ode ti u vegetarijance.....

p.s. i meni bude muka od takvih stvari...

ima perioda kad stvarno osetim jaku potrebu za mesom..
i smatram da amino kiseline iz mesa ne mogu da budu zamenjene biljnim..
da ne pricamo o soji kao opciji uopste jer ne znam gde danas mozes uopste da kupis organsku soju koja nije modifikovana..
ali mi se bukvalno zgrci zeludac kad mi misli odu u pravcu kako je dosla ta snicla na tanjir :sad2:
o mirisu koje mi meso ostavi na rukama da ne pricam..
dzukce hranim kuvanom piletinom i pirincem..i nekako u poslednje vreme posto ih hranim napolju zbog lepog vremena, hranim ih iz ruke zbog osa koje zuje kao lude..
juce sam potrosila poslednju lateks rukavicu i danas sam morala da ih hranim iz ruke,..
nemam od hemoje nista cime ruke nisam oprala, a miris ne mogu da izvucem..i ne smem nosu nista da prinesem jer mi se podize zeludac..
ma ja sam rodjeni vegan!

Back