cecilija64
Iskusan
- Poruka
- 5.057
 da li uopšte da napišem šta sam doručkovala, nakon svih predhodnih postova?
 da li uopšte da napišem šta sam doručkovala, nakon svih predhodnih postova?Nije ovako svaki dan, samo danas: 3 parčeta strudle sa orasima i pola table čokolade sa lešnicima, zalila nes kafom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
 da li uopšte da napišem šta sam doručkovala, nakon svih predhodnih postova?
 da li uopšte da napišem šta sam doručkovala, nakon svih predhodnih postova?Znam. Sve to si izbacila sa tom kafom kroz mokracu.

au moderna..pa znas li ti na kog si udarila ovde...na najveceg baju na vorumu,a i sire.A tebe nije blam to da kazes? Sta si ti sada faca? Ti si sada Marija koja svako jutro jede kolu i snikers?
au moderna..pa znas li ti na kog si udarila ovde...na najveceg baju na vorumu,a i sire.
e sad si gotova,samo dok te vidi

Moderna i ja smo ortaci..nije me prepoznala

au moderna..pa znas li ti na kog si udarila ovde...na najveceg baju na vorumu,a i sire.
e sad si gotova,samo dok te vidi
 Запрепастио сам се кад сам видео две стране за тако кратко време, кад ево певачице и овде....
 Запрепастио сам се кад сам видео две стране за тако кратко време, кад ево певачице и овде.... 

Доручковао сам кроасан и кафу, а ујутру ћу доручковати исто то само дупло.
Чисто да се зна, ако неко има коментар на количину и састојке основног дневног оброка
Biće 2 sendviča (somun+krem sir+pršuta) i jogurt a onda malo posle jagode sa šlagom i Guarana ... samo još da neko ode do radnje, mene mrzi pa čekam da ukućani ustanu.
Tebi se sa takvim doruckom ne smeska ni bliska buducnost. Guarana?!

ko je ovo doruckovao nece se danas naraditi
 ko je ovo doruckovao nece se danas naraditi 
 ubi me MP u pojam
 ubi me MP u pojam
tri rotvice, dvopek i solju sojinog jogurtako je ovo doruckovao nece se danas naraditi
nistaubi me MP u pojam
Jutors nes kafu , a oonela sam dve ražene kifle na posao, pa ću njih sa biljnim kačkavaljem i ajvarom.