AlexandarNS
Domaćin
- Poruka
- 3.703
Ja sam ovan i samopouzdanje je moje ime
Naravno da ponekad imam sumnje u ishod, ali me to retko (skoro nikako) ne može odvratiti od onoga šta sam naumila.
Onda imas sitne ciljeve.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da ponekad imam sumnje u ishod, ali me to retko (skoro nikako) ne može odvratiti od onoga šta sam naumila.
Da li često postavljate sebi ovo pitanje?
Dakle, u vezi negativnog ishoda za koji postoje relativno male šanse.
Da li vas to tera da odustajete od upuštanja u nešto i da li pravite plan o tome šta raditi ako se desi taj negativni ishod?
Onda imas sitne ciljeve.
ma rizikuj
Dočaram sebi posledice najgoreg mogućeg ishoda-i onda odlučim da li sam za sprovesti neku ideju do kraja ili ne
Možda deluje kao demotivacija, ali nije, naprotiv.
tako ja za sebe kažem da sam baš sklona tome da srljam...dopada mi se ta reč...srljati/zaleteti se u nešto bez puno prethodnog razmišljanja o posledicama.![]()
Kako ulaziš u vodu na moru? Znaš one koji polako ispitujuju vodu i kvase jednu ruku pa drugu te mic po mic...Grozim se tih slikaAko nema neki dok da skočim sa njega bućnem se glavom kroz vodu kao delfin i otplivam što dalje od ovih prethodno opisanih .
Ja te razumem draga .Ti si lavica i tvoj temperament ne trpi prevelika preispitivanja, a karakter neodlučnost što nekad može da bude pogubno i nepromišljeno
Da li vas to tera da odustajete od upuštanja u nešto i da li pravite plan o tome šta raditi ako se desi taj negativni ishod?
znachi, grozish me se...a ne razmishljash da sam vrlo osetljiva na hladnocu i da mi je zato potrebno malo vremena da se priviknem na temperaturu nasheg hladnog mora nakon duzeg przenja i plus sam zena u godinama, pa ne bih da me strefi srchka i tako...
al dobro, teshi me shto i ti volish da plivash daleko, pa cu negde vec da te safatam...
![]()
Onda prvo pod tuš pa možemo zajedno da skačemo . I otplivamo zajedno...veće su nam šanse da preživimo besne skuteriste . Ako sam u gostima kod tebe u C.Gori.![]()
tako ja za sebe kažem da sam baš sklona tome da srljam...dopada mi se ta reč...srljati/zaleteti se u nešto bez puno prethodnog razmišljanja o posledicama.![]()
Imam ,odavno,izrađenu naviku da stvari rešavam u hodu poput neke velike životne
šahovske partije...Najbolji sam u kombinacijama u središnjici-velemajstori zaziru od mene...
Veoma je dobro u glavi pokušati virtuelizovati razvoj situacije jer...Jer šta ako povuče potez lovcem
na H6 ili suprotno-pokrene pešaka s E3-E4?Naravno da obe varijante moraju imati spreman sled
odgovora...
Izgleda da svi imamo rezervni plan u slučaju neuspeha.
Ustanovila sam da je uzrok nekih mojih neuspeha bio manjak činjenica.
Brzopletost i želja da se dođe do uspeha znaju da nas prevare i da zbog toga ne vidimo važne detalje.